Νέα διεύθυνση στην «Αυγή» και στο «Κόκκινο»

Νέα διεύθυνση στην «Αυγή» και στο «Κόκκινο» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: SOOC
0

Νέα πρόσωπα αναλαμβάνουν το «τιμόνι» τόσο της «Αυγής», όσο και του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο». 

Η Βούλα Κεχαγιά είναι η νέα διευθύντρια της εφημερίδας «Αυγή»- του ημερήσιου και του κυριακάτικου φύλλου, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, Κωνσταντίνος Νικόλτσιος. Υπενθυμίζεται πως ο Σπύρος Ραπανάκης παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή της εφημερίδας μετά τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Παράλληλα ανακοινώθηκε πως ο Αδάμ Γιαννίκος αναλαμβάνει νέος διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο». Συντονιστής και των δύο Μέσων θα είναι ο Γιάννης Σμυρλάκης. 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΚΑΦΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ LADY GAGA ΕΠΣΤΑΙΝ

TV & Media / Γκάφα Βελόπουλου: Παρουσίασε εικόνα της Lady Gaga από το American Horror Story ως υλικό της υπόθεσης Έπσταϊν

«Δείτε τα παιδάκια δεξιά και αριστερά. Τι πίνουν; Κόκκινο χρώμα. Γιατί;» σχολίασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, με τους χρήστες στο Χ να κάνουν λόγο για «κρεσέντο παραπληροφόρης»
THE LIFO TEAM