Μαρίνα Σάττι για Eurovision: «Έκανα λάθη αλλά δεν μετανιώνω»

Μαρίνα Σάττι για Eurovision: «Έκανα λάθη αλλά δεν μετανιώνω» Facebook Twitter
Φωτ. Μαρίνα Σάττι στον Α' Ημιτελικό της Eurovision 2025 / EBU
0

Για τα λάθη, που όπως χαρακτηριστικά είπε έκανε κατά τη διάρκεια της Eurovision 2024, μίλησε η Μαρίνα Σάττι κατά τη διάρκεια δηλώσεών της στην Ελβετία.

Η Μαρίνα Σάττι, η οποία πραγματοποίησε μία εξαιρετικά εντυπωσιακή εμφάνιση στον Α' Ημιτελικό της Eurovision 2025, ερμηνεύοντας Σελίν Ντιόν, μιλώντας σε Βρετανούς δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε η ίδια πέρυσι, ενώ παράλληλα σχολίασε και τη φετινή συμμετοχή της Klavdia στον διαγωνισμό.

«Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω, γιατί ξέρεις είμαστε ανθρώπινα όντα, πάντα κάνουμε λάθη, ειδικά σε μια χρονιά όπως η περσινή που συνέβησαν πάρα πολλά. Είχα να κάνω τόσα πράγματα, τόσο γρήγορα, που υποθέτω έκανα περισσότερα λάθη», ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Σάττι, συμπληρώνοντας πως δεν μετανιώνει για κάτι.

«Αλλά δεν το μετανιώνω, γιατί... δεν ξέρω, είμαι τόσο ευγνώμων για ότι συμβαίνει τώρα», συνέχισε.

«Η σύνδεση με τον κόσμο, το γεγονός ότι μας ακολουθούν στις συναυλίες και μας εμπιστεύονται. Ο κόσμος καταλαβαίνει το ποιος είσαι, τι αντιπροσωπεύεις, οπότε ελπίζω να μπορώ να δώσω πίσω στον κόσμο ότι μου έχουν δώσει, την αγάπη που μου έχουν δώσει», ανέφερε στη συνέχεια.

Τέλος, μιλώντας για τη φετινή συμμετοχή, κατέληξε λέγοντας πως «ειλικρινά η Klavdia δεν είναι η καλύτερη τραγουδίστρια; Κάθε φορά που τραγουδάει είναι σαν να είναι στο στούντιο και ηχογραφεί. Για εμένα έχει τόσο καλά στοιχεία, είναι ο πιο γλυκός και ευγενικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Είμαι σίγουρη ότι θα το δείξει σε όλο τον κόσμο».

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

TV & Media / Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της, Τεντ Τέρνερ, με ένα προσωπικό κείμενο για τον άνδρα που μπήκε στη ζωή της σαν «πειρατής», τη φρόντισε, τη χρειάστηκε και της έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο ιδρυτής του CNN πέθανε στα 87 του, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια κληρονομιά στα media, τη φιλανθρωπία και την περιβαλλοντική δράση.
THE LIFO TEAM
EUROVISION 2026 AKYLAS Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

TV & Media / Eurovision 2026: Το «video game» του Akyla επί σκηνής – Νέες αποκαλύψεις για την εμφάνισή του

Η σημερινή πρόβα αναμένεται να δώσει μια ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και για το κατά πόσο θα επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που τον συνοδεύουν
THE LIFO TEAM
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

TV & Media / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του KYLIE, της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ, που έρχεται στις 20 Μαΐου με σπάνιο αρχειακό υλικό, προσωπικές εξομολογήσεις και μαρτυρίες από τη Ντάνι Μινόγκ, τον Τζέισον Ντόνοβαν, τον Πιτ Γουότερμαν και τον Νικ Κέιβ.
THE LIFO TEAM