Το Netflix κυκλοφόρησε τρέιλερ για τα πέντε πρώτα επεισόδια της τελευταίας σεζόν του «La Casa de Papel», το οποίο θα προβληθεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

 

«Αυτό που ξεκίνησε ως ληστεία, θα τελειώσει με πόλεμο» προϊδεάζει το Netflix.

 

Σε αυτή τη σειρά επεισοδίων, με τον τίτλο «La Casa de Papel Part 5, Volume 1», η συμμορία αντιμετωπίζει μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της αφού έχει χάσει ένα μέλος της.

 

Ο καθηγητής (varlvaro Morte) συνελήφθη από την επιθεωρητή Sierra (Najwa Nimri) και, για πρώτη φορά, δεν έχει σχέδιο διαφυγής. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει η συμμορία.

 

Στο τρέιλερ, η Τόκιο (Úrsula Corberó) περιγράφει τις 100 ώρες που έχουν περάσει κλεισμένοι στην Τράπεζα της Ισπανίας. «Είναι σαν να έχουν περάσει εκατό χρόνια» λέει.

 

Την ίδια ώρα ο καθηγητής αποκαλύπτει ότι ο συνταγματάρχης Tamayo (Fernando Cayo) συγκεντρώνει στρατό για να εισβάλει στην Τράπεζα της Ισπανίας και να βάλει ένα τέλος στην ιστορία.

 

Εκτός από τους συνήθεις υπόπτους στη τελευταία σεζόν προστίθενται και οι ηθοποιοί Miguel Ángel Silvestre και Patrick Criado.

 

Το πρώτο επεισόδιο του πρώτου μέρους της τελευταίας σεζόν θα προβληθεί στις 3 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, η σειρά ολοκληρώνεται με το δεύτερο μέρος στις 3 Δεκεμβρίου.