Κυκλοφόρησαν τα trailers των νέων σειρών του Netflix – δείτε τα όλα εδώ

Κυκλοφόρησαν τα trailers των νέων σειρών του Netflix – δείτε τα όλα εδώ Facebook Twitter
Οι δημιουργοί του «Dark» επιστρέφουν με έναν νέο γρίφο που έχει τον τίτλο «1899».
0

Και φέτος στο Geeked Week, μια πενθήμερη σύνοδο που έχει καθιερώσει το Netflix, όπου δίνει στοιχεία, πρώτες εικόνες και τρέιλερ από τις επερχόμενες παραγωγές του που σχετίζονται με το φανταστικό, ο streaming κολοσσός δημοσίευσε τρέιλερ από αρκετούς τίτλους που οι φαν αναμένουν πώς και πώς. Η πρώτη μέρα είναι αφιερωμένη στις σειρές. Συγκεντρώσαμε τα βασικά τρέιλερ που κυκλοφόρησαν εδώ.

— Τον Δεκέμβριο θα δούμε τον «Πινόκιο» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, στο μεταξύ θα κυκλοφορήσει μια ανθολογία τρόμου στην οποία ο Ντελ Τόρο επιστράτευσε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες σκηνοθετικές φωνές στο είδος, για να γυρίσουν ανατριχιαστικές αυτοτελείς ιστορίες. Στο teaser του Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities θα μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα ονόματα που συμμετέχουν και θα δείτε μερικές μακάβριες εικόνες. 

— Άπειρες οι απόπειρες μεταφοράς στο σινεμά της επιτυχημένης κόμικ σειράς του Νιλ Γκέιμαν Sandman. Τελικά το τελευταίο μεταφέρθηκε υπό τη μορφή σειράς και θα προβληθεί μέσω της πλατφόρμας του Netflix. Μάλιστα, στο τρέιλερ ανακοινώθηκε και η ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς, που είναι η 5η Αυγούστου. Οι πολυάριθμοι φαν του «Sandman» δείτε το τρέιλερ και αποφασίστε αν είστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Και να θυμάστε, μην εμπιστεύεστε τον αφηγητή, να εμπιστεύεστε την ιστορία.

— Στο Wednesday ο Τιμ Μπάρτον αναλαμβάνει ένα franchise το οποίο, όταν μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 1990 από τον Μπάρι Σόνενφελντ, έμοιαζε να φέρει τη δική του υπογραφή. Η οικογένεια Άνταμς επιστρέφει, ο Μπάρτον σκηνοθετεί την πρώτη του σειρά, ενώ το teaser μας δείχνει απλά τη Τζένα Ορτέγκα του τελευταίου «Scream» στον ομώνυμο ρόλο, τον οποίο είχε υποδυθεί η Κριστίνα Ρίτσι. Η Ρίτσι επιστρέφει σε αδιευκρίνιστο ρόλο και η Καθριν Ζέτα-Τζόουνς θα επιχειρήσει να χωρέσει στα παπούτσια της Αντζέλικα Χιούστον. Τέλος, τη μουσική της σειράς υπογράφει ο Ντάνι Έλφμαν. 

— Αγαστή η σχέση του Μάικ Φλάναγκαν με το Netflix, για λογαριασμό του οποίου έχει υπογράψει ήδη τις ταινίες «Hush» και «Gerald’s Game», καθώς και τις σειρές «The Haunting of Hill House», «Τhe Haunting of Bly Manor» και «Midnight Mass». Η νέα του σειρά είναι το Midnight Club, που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων και έχει ήρωες μια ομάδα από εφήβους με βαριές ασθένειες, που συναντιούνται κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα για να μοιραστούν ιστορίες από το υπερπέραν. Oι φαν του φαντασματικού τρόμου θα πρέπει να περιμένετε ως τις 7 Οκτωβρίου, ημερομηνία που θα προστεθεί η σειρά στον κατάλογο του Netflix.

— Οι δημιουργοί του «Dark» επιστρέφουν με έναν νέο γρίφο που έχει τον τίτλο 1899. Στη σειρά μια ομάδα ευρωπαίων μεταναστών πλέουν προς τη Νέα Υόρκη και κάπου στη μέση του ωκεανού συναντούν ένα χαμένο πλοίο. Το τρέιλερ έχει πτώματα και μυστικά σύμβολα, οι δημιουργοί της σειράς μας καθησυχάζουν, διαβεβαιώνοντας μας ότι αυτή τη φορά στο σενάριο δεν συμπεριλαμβάνεται το μοτίβο του ταξιδιού στον χρόνο.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM
Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM