Κακά Κορίτσια: «Γινόταν μεγάλο bullying με τα κιλά» -Η ατάκα της Ρούλας Κορομηλά

Τα Κακά Κορίτσια Facebook Twitter
Φωτ: Facebook @Shamone Club
0

Για το bullying που είχαν δεχθεί για τα κιλά τους, κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, μίλησαν τα «Κακά Κορίτσια».

Σε δηλώσεις του στο OPEN, η Ανθή Γιακουμέλου, η Μαρία Σταρένιου και η Άντζελα Μαυρωτά αναφέρθηκαν στην αγάπη του κόσμου, χαρακτηρίζοντας τη σχέση με το κοινό «μαγική».

Καθώς θυμήθηκαν τη δεκαετία του ’90, ανέφεραν ότι ποτέ δεν αισθάνθηκαν «πόλεμο» από μεγάλα ονόματα, ούτε έπαιρναν τεράστια ποσά. «Δεν ήμασταν στα εξωφρενικά ποσά, αλλά και να ήμασταν πάντα ήταν δια του τρία. Δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός μεταξύ μας, είχαμε μια ομάδα κλειστή, είχαμε δικό μας κώδικα επικοινωνίας», είπαν.

Τα «Κακά Κορίτσια» δεν παρέλειψαν να μιλήσουν για το bullying που βίωσαν για τα κιλά τους. «Γινόταν ένα μεγάλο bullying με τα κιλά, δηλαδή "Α, τα Κακά Κορίτσια πάχυναν". Δεν θα ξεχάσω μια φορά σε ένα γύρισμα με τη Ρούλα Κορομηλά που μπήκα μέσα και με έπιασε τέτοια στεναχώρια, μαύρισε η ψυχή μου, γιατί λέει “Κακά κοριτσάκια, αρχίστε να τρώτε φρουτάκια, το τρώτε το φαϊ σας”. Τώρα πια δεν έχει καμία σημασία. Ήταν πολύ σκληρό το bullying τη δεκαετία του ’90 με τα κιλά», είπαν χαρακτηριστικά.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

TV & Media / The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

Γιατί τόσα χρόνια μετά, εξακολουθούμε να θεωρούμε μια ελαφρώς γλυκανάλατη, παλιομοδίτικη κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων ως σημείο αναφοράς του τι θα μπορούσε να γίνει;
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ