Καφέ της Χαράς: Ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε το τέλος της σειράς και η φωτογραφία στο Instagram είχε «σπόιλερ»

Καφέ της Χαράς: Ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε το τέλος της σειράς και η φωτογραφία στο Instagram είχε «σπόιλερ» Facebook Twitter
0

Οριστικοί τίτλοι τέλους πέφτουν για το «Καφέ της Χαράς», την δημοφιλή κωμική σειρά του ΑΝΤ1 που είχε επιστρέψει στις μικρές οθόνες μετά από σχεδόν 15 χρόνια. 

Ο Χάρης Ρώμας, που μαζί με την Άννα Χατζησοφιά είχε δημιουργήσει την σειρά, ανακοίνωσε στο Instagram το τέλος των γυρισμάτων της πέμπτης και τελευταίας σεζόν. 

Οι τρεις πρώτες σεζόν του Καφέ της Χαράς είχαν προβληθεί από το 2003 έως το 2006. Η τέταρτη σεζόν, που συναντά τους ήρωες σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία είχε ξεκινήσει στις 31 Δεκεμβρίου 2019 και κράτησε έως τις 11 Δεκεμβρίου 2020, ενώ η πέμπτη και τελευταία σεζόν προβάλλεται από τις 15 Ιανουαρίου 2021.

Η ανάρτησή του συνοδεύτηκε από μία ομαδική φωτογραφία με το καστ των γνωστών ηθοποιών που πρόδωσε την επιστροφή του «Τρελαντώνη» στην ιστορία, τον οποίο ενσαρκώνει ο ηθοποιός Χάρης Γρηγορόπουλος. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο.

«Χθες ήταν το τελευταίο γύρισμα του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, της εμβληματικής, νομίζω, σειράς μας που συντροφεύει τους τηλεθεατές 5 σεζόν. Τα καινούργια επεισόδια, βεβαίως, θα συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο. Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου γιατί αν άφηνα ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα θα έκλαιγα ώρες. Μπορεί και μέρες! Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, συνεργάτες και συντελεστές για τις χαρές και τις συγκινήσεις που περάσαμε μαζί. Ιδίως την Άννα που μαζί το γεννήσαμε. Με παρηγορεί το ότι κάθε τέλος το διαδέχεται μία καινούργια αρχή. Ακόμη και τον θάνατο. Έτσι θέλω να πιστεύω!!!»

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM