Καφέ της Χαράς: Ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε το τέλος της σειράς και η φωτογραφία στο Instagram είχε «σπόιλερ»

Καφέ της Χαράς: Ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε το τέλος της σειράς και η φωτογραφία στο Instagram είχε «σπόιλερ» Facebook Twitter
0

Οριστικοί τίτλοι τέλους πέφτουν για το «Καφέ της Χαράς», την δημοφιλή κωμική σειρά του ΑΝΤ1 που είχε επιστρέψει στις μικρές οθόνες μετά από σχεδόν 15 χρόνια. 

Ο Χάρης Ρώμας, που μαζί με την Άννα Χατζησοφιά είχε δημιουργήσει την σειρά, ανακοίνωσε στο Instagram το τέλος των γυρισμάτων της πέμπτης και τελευταίας σεζόν. 

Οι τρεις πρώτες σεζόν του Καφέ της Χαράς είχαν προβληθεί από το 2003 έως το 2006. Η τέταρτη σεζόν, που συναντά τους ήρωες σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία είχε ξεκινήσει στις 31 Δεκεμβρίου 2019 και κράτησε έως τις 11 Δεκεμβρίου 2020, ενώ η πέμπτη και τελευταία σεζόν προβάλλεται από τις 15 Ιανουαρίου 2021.

Η ανάρτησή του συνοδεύτηκε από μία ομαδική φωτογραφία με το καστ των γνωστών ηθοποιών που πρόδωσε την επιστροφή του «Τρελαντώνη» στην ιστορία, τον οποίο ενσαρκώνει ο ηθοποιός Χάρης Γρηγορόπουλος. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο.

«Χθες ήταν το τελευταίο γύρισμα του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, της εμβληματικής, νομίζω, σειράς μας που συντροφεύει τους τηλεθεατές 5 σεζόν. Τα καινούργια επεισόδια, βεβαίως, θα συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο. Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου γιατί αν άφηνα ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα θα έκλαιγα ώρες. Μπορεί και μέρες! Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, συνεργάτες και συντελεστές για τις χαρές και τις συγκινήσεις που περάσαμε μαζί. Ιδίως την Άννα που μαζί το γεννήσαμε. Με παρηγορεί το ότι κάθε τέλος το διαδέχεται μία καινούργια αρχή. Ακόμη και τον θάνατο. Έτσι θέλω να πιστεύω!!!»

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

TV & Media / The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

Γιατί τόσα χρόνια μετά, εξακολουθούμε να θεωρούμε μια ελαφρώς γλυκανάλατη, παλιομοδίτικη κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων ως σημείο αναφοράς του τι θα μπορούσε να γίνει;
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ