Η τηλεοπτική σειρά «Ζήνα» (Xena: The Warrior Princess), μία από τις πιο επιτυχημένες και προβεβλημένες σειρές των 90'ς αναμένεται να επιστρέψει στους δέκτες σε μία νέα, ελαφρώς παραλλαγμένη εκδοχή της.

 

Όπως είναι γνωστό, το NBC έχει παραγγείλει εδώ και καιρό στον σεναριογράφο και συγγραφέα Javier Grillo-Marxuach (The 100) να γράψει τον πιλότο για το reboot της σειράς.

 

Κατά τη διάρκεια όμως μιας γραπτής (Q & A) συνέντευξης στο Tumblr αυτή την εβδομάδα, ο Grillo Marxuach άφησε να εννοηθεί πως στη νέα αυτή εκδοχή, η Ζήνα και η πιστή σύντροφος και συμπολεμίστρια Γαβριέλλα θα είναι κάτι παραπάνω από φίλες.

 

Πιο συγκεκριμένα, o Marxuach έγραψε: «Η Xena θα είναι μια τελείως διαφορετική σειρά για πολλούς λόγους. Δεν υπάρχει λόγος να την "αναστήσουμε", αν όχι για να εξερευνήσουμε πλήρως το είδος μίας σχέσης που θα μπορούσε μόνο να υπονοηθεί τη δεκαετία του 1990».


Το Hollywood Reporter έγραψε τον Ιούλιο πως το NBC σχεδίασε το reboot της «Ζήνα» για αυτό το φθινόπωρο. 

 

Εκείνη την εποχή μάλιστα, είχε γίνει γνωστό πως το κανάλι επιζητούσε την επιστροφή της Lucy Lawless τόσο στον πρωταγωνιστικό ρόλο όσο και ως μέλος της παραγωγής - χωρίς η ίδια να επιβεβαιώνει ποτέ τη σχετική φημολογία.

 

Τον ίδιο μήνα ωστόσο η Lucy Lawless μαζί με την Renee O'Connor ανάρτησαν μία selfie μαζί, ίσως σε μία έμμεση νύξη για τη συμμετοχή τους στην επιστροφή της σειράς. Προς το παρόν όμως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση.