Η Ζήνα επιστρέφει και θα είναι πλέον ανοιχτά ζευγάρι με την Γαβριέλλα

Η Ζήνα επιστρέφει και θα είναι πλέον ανοιχτά ζευγάρι με την Γαβριέλλα Facebook Twitter
13

Η τηλεοπτική σειρά «Ζήνα» (Xena: The Warrior Princess), μία από τις πιο επιτυχημένες και προβεβλημένες σειρές των 90'ς αναμένεται να επιστρέψει στους δέκτες σε μία νέα, ελαφρώς παραλλαγμένη εκδοχή της.

Όπως είναι γνωστό, το NBC έχει παραγγείλει εδώ και καιρό στον σεναριογράφο και συγγραφέα Javier Grillo-Marxuach (The 100) να γράψει τον πιλότο για το reboot της σειράς.

Κατά τη διάρκεια όμως μιας γραπτής (Q & A) συνέντευξης στο Tumblr αυτή την εβδομάδα, ο Grillo Marxuach άφησε να εννοηθεί πως στη νέα αυτή εκδοχή, η Ζήνα και η πιστή σύντροφος και συμπολεμίστρια Γαβριέλλα θα είναι κάτι παραπάνω από φίλες.

Πιο συγκεκριμένα, o Marxuach έγραψε: «Η Xena θα είναι μια τελείως διαφορετική σειρά για πολλούς λόγους. Δεν υπάρχει λόγος να την "αναστήσουμε", αν όχι για να εξερευνήσουμε πλήρως το είδος μίας σχέσης που θα μπορούσε μόνο να υπονοηθεί τη δεκαετία του 1990».


Το Hollywood Reporter έγραψε τον Ιούλιο πως το NBC σχεδίασε το reboot της «Ζήνα» για αυτό το φθινόπωρο. 

Εκείνη την εποχή μάλιστα, είχε γίνει γνωστό πως το κανάλι επιζητούσε την επιστροφή της Lucy Lawless τόσο στον πρωταγωνιστικό ρόλο όσο και ως μέλος της παραγωγής - χωρίς η ίδια να επιβεβαιώνει ποτέ τη σχετική φημολογία.

Τον ίδιο μήνα ωστόσο η Lucy Lawless μαζί με την Renee O'Connor ανάρτησαν μία selfie μαζί, ίσως σε μία έμμεση νύξη για τη συμμετοχή τους στην επιστροφή της σειράς. Προς το παρόν όμως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Εμένα πάντως η Lawless μια χαρά "milfαρα" μου φάνηκε στο Spartacus και στο Salem που την είδα. Μακάρι να έχω τέτοιο κορμί στην ηλικία της. Από τον Αρνι είναι κλάσης καλύτερη.
Ασφαλως και συγκριτικα με τον Arnie ειναι μια χαρα,αφου αυτη ειναι 47 ετων ενω ο Arnie 68 !Αλλα οσο και ναναι κοπελλα δεν την λες πλεον !Οπως και ναναι εγω ημουν και ειμαι fan της σειρας (χωρις,φυσικα,να το ομολογω στον κυκλο μου !).Οχι μονον λογω της ιδιας της Xena ,αλλα και διοτι αφ'ενος η "υποθεση" ειναι η επιτομη του "χαβαλε",αφ'ετερου η "αρχαια ιστορια"την οποια παρουσιαζει ειναι το απολυτο χαος ! Αρχαιοι Eλληνες ,Ρωμαιοι,βαρβαροι,κινεζοι και οτι αλλο θελεις ανακατωμενοι σε εναν απιστευτο αχταρμα ! Ξεκινωντας απο τα ονοματα των βασικων ηρωιδων τα οποια ειναι το ...ελληνικοτατο Xena και το απολυτως αρχαιοελληνικο...Gabriella !! Αμα θελεις να κανεις χαβαλε τοτε να κανεις ολοκληρωτικο χαβαλε,οχι ημιμετρα !Το μονο που με ενοχλουσε και με ενοχλει καπως ειναι τα παιδακια στην Αμερικη, και οχι μονον, τα οποια βλεποντας τετοιες σειρες σχηματιζουν μιαν εικονα της αρχαιας Ελλαδας η οποια εχει τοση σχεση με την πραγματικη οση ο φαντης με το ρετσινολαδο !
@ΠοκοπικοςΣιγα μην ντρεπομαι ,αγαπητε ! Απλα δεν εχω πλεον τις αντοχες να αντιμετωπιζω τους πλειστους οσους 'δηθεν' κουλτουριαρηδες συμπατριωτες μας οπως τρους αρμοζει !By the way,που θαλεγε και ο ...Κουλουρης,ο Ηρακλης του Kevin Sorbo ειναι ,ως σειρα,τουλαχιστον δυο κλασεις κατω απο την Xena.Και εκει ο χαβαλες παει συννεφο,αλλα ο "μαγνητισμος"και ο "ερωτισμος"που εκπεμπει η Xena δεν υπαρχει ουτε κατα διανοια !
@Λαμπρος Κοντος Είδα πολύ καθυστερημένα το σχόλιο, έχεις δίκιο σε όσα λες, αλλά πρέπει να λαβει κανείς υπόψη ότι μιλάμε για τη φαντασία του Sam Reimi που έφτιαξε τα evil dead, ήθελε να κάνει κάτι campy, loony κ χαβαλεδιάρικο όχι ιστορική απεικόνιση της εποχής κ δεν έκανε κάτι διαφορετικό από όσους γράφουν βιβλία για urban fantasy ή γυρνάνε σειρές τέτοιου τύπου, οπότε τους χαζοκουλτουδιάρηδες τους ακούω βερεσέ. Οι Αμερικανοί τωρα είναι μια άλλη ιστορία...να σου πω την αλήθεια πιο πολύ με ενοχλεί που βλεέπουν ταινίες όπως το my fat greek wedding που έγινε κ από Έλληνες (η Vardalos κ η Rita Wilson είναι Ελληνίδες της διασποράς) που μας παρουσιάζει όπως ήμασταν πριν 60 χρόνια κ νομίζουν ότι όντως ήμαστε έτσι παρά αν νομίζουν όι η Ζήνα ήταν γκόμενα του Καίσαρα κ έναναν μαζί κατακτητικους πολέμους...
Σωστα γιατι ο ερωτας ειναι αποκλειστικο προνομιο των νεων (νοτ). Και καλα για μεγαλους αντρες αντε να υπονοειτο οτι η δυσκολια στυσης να τους παιδευε, στις λεσβιες ποιο το εμποδιο???
χαχαχα εγω παντως γελασα! Γενικότερα πάντως υπάρχει η δυνατότητα να είναι όντως σειρά με πολύ ενδιαφέρον, προφανώς από τη μια λόγω της σχέσης μεταξύ των δύο αλλά και σαν στόρυ θα του ταίριαζε κάτι πιο σκοτεινό, ψιλοανυπομονω :P