Η τελευταία εκπομπή στην ΕΡΤ

Η τελευταία εκπομπή στην ΕΡΤ Facebook Twitter
7

Ο αθλητικός συντάκτης Νίκος Κοροβήλας, γνωστός κυρίως από τις μεταδόσεις των αγώνων Formula 1, ήταν ο μοναδικός δημοσιογράφος που παρέμενε στο Ραδιομέγαρο μετά την επέμβαση των ΜΑΤ.

Συνόδευσε τις δυνάμεις των ΜΑΤ σε κάθε όροφο και χώρο του Ραδιομεγάρου, απαιτώντας να καταγραφή η άριστη κατάσταση στην οποία βρισκόταν εγκαταστάσεις και μηχανήματα, ώστε να μην ειπωθεί ότι οι εργαζόμενοι έχουν προκαλέσει φθορές.

Όταν μπήκαν τα ΜΑΤ, ο Νίκος Κοροβήλας συνέχισε να κάνει εκπομπή και σταμάτησε όταν ρώτησε τις αστυνομικές δυνάμεις, αν η εντολή τους ήταν να βγει από το στούντιο. Όταν του απάντησαν πως αυτή είναι η εντολή, καληνύχτισε τους ακροατές και τους αποχαιρέτησε μα τη φράση: «Ψυχή Βαθιά».

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

TV & Media / Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

Η Ζέλντα Γουίλιαμς, κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς, ξεσπά κατά της τεχνητής νοημοσύνης και των deepfake βίντεο που «ανασταίνουν» τον πατέρα της, καταγγέλλοντας τη χρήση του AI στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ως ανήθικη και προσβλητική προς την ανθρώπινη δημιουργία
LIFO NEWSROOM
Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM
Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

TV & Media / Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

Με φρενήρη ρυθμό και σκηνές που θυμίζουν Looney Tunes, το επεισόδιο βάζει στο στόχαστρο τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ, αποτυπώνοντας με τον καυστικό τρόπο του South Park την ένταση που επικρατεί διεθνώς
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Πάντως για τους δημόσιο-κηφήνες της ΕΡΤκόντεψενα πέσει η κυβέρνησηνα... καταλυθεί η δημοκρατίανα... αναβιώσει το ΕΑΜ ΕΛΛΑΣνα... αναστηθεί το φάντασμα του Αρηνα... ξανανοίξει η πηγάδα του Μελιγαλάνα... ξαναγίνει η εξέγερση του Πολυτεχνείουο... Μάης του 68η... κομμούνα του Παρισιούνα ξεσηκωθεί η Ευρώπηενώ για τα κορόιδα που δεν διορίστηκαν στο Δημόσιο<<ψυχή βαθιά >>!
Υποθέτω ότι με την φράση που είπε αντιλαμβάνεται τον εαυτό του σαν αντάρτη στον εμφύλιο. Που ήταν όλη αυτή η επαναστατικότητα όταν γέμιζε η ΕΡΤ επί δεκαετίες με άχρηστα ρουσφέτια; Που ήταν η επαναστατικότητα όταν το δελτιο ειδήσεων ήταν φερέφωνο της κάθε κυβέρνησης; Πουθενά. Αφού χωθήκαμε στο δημόσιο το βουλώνουμε! Όταν όμως κινδυνεύει η "αξιοκρατικά" κερδισμένη θέση μας τότε παίρνουμε τα βουνά!!
Τον ακουσα σε συνεντευξη στο Today του BBC Radio 4 σημερα το πρωι. Ισως πρεπει να του πει καποιος οτι σχολια σαν το "ουτε στην Ουγκαντα, στο Ζαιρ δεν γινονται αυτα" δεν ακουγονται τοσο ευχαριστα στο Ην. Βασιλειο οσο στην Αθηνα.