Η ΕΡΤ απαντά για τη γκάφα με τον Πάπα - τρολ στο Twitter

Η ΕΡΤ απαντά για τη γκάφα με τον Πάπα - τρολ στο Twitter Facebook Twitter
3

Στην ΕΡΤ κατάλαβαν μετά από ώρα πως τελικά είχαν μπερδέξει τον Πάπα με έναν Πάπα - τρολ ο οποίος κατάφερε σήμερα να γίνει retweet στον επίσημο λογαριασμό της Δημόσιας Τηλεόρασης στο Τwitter.

Ο χρήστης @islandlayer κατάφερε σήμερα να κάνει πολλούς να γελάσουν με τα tweets του, υποδυόμενος τον Πάπα, αλλά έκανε και την ΕΡΤ να την πατήσει και να νομίσει πως είναι στ' αλήθεια ο Ποντίφικας, δημοσιεύοντας το tweet του.

Μετά από ώρα και ενώ η γκάφα είχε γίνει ήδη viral ήρθε η διόρθωση και η εξήγηση :

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Μία η είδηση από το κουλούρι για τα χαρτιά κουζίνας που κόβονται και πωλούνται ως χαρτιά υγείας, μία το ποστ από το ''τοίχος είχε την δική του υστερία'' στο επίσημο προφίλ της ΕΡΤ στο facebook, μία οι δημοσιογράφοι που διάβαζαν εφημερίδες που εκδόθηκαν 3 μέρες πριν ως σημερινές, τώρα αυτό. Σαν να μαζεύτηκαν πολλά κύριοι.
Και τι έγινε που κάνουν τα πάντα λάθος; Λες και θα απολυθούν; Η ΕΡΤ είναι φέουδο, κρατικά χρηματοδοτούμενο. Στην ζούρλα τους να την ξανανοίξουν "ξεχάστηκαν" όλα τα εγγενή της προβλήματα και οι αυθαιρεσίες.