Η Έιμι Σούμερ θέλει τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην βραδιά των Όσκαρ

Η Έιμι Σούμερ θέλει τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην βραδιά των Όσκαρ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Έιμι Σούμερ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του «The Drew Barrymore Show» ότι θέλει ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι να παρευρεθεί μέσω βίντεο στην τελετή των φετινών Όσκαρ.

«Πραγματικά ήθελα να βρω έναν τρόπο να έχω τον Ζελένσκι μέσω δορυφόρου ή να φτιάξω ένα βίντεο ή κάτι τέτοιο μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν τόσα πολλά μάτια στραμμένα πάνω στα Όσκαρ», είπε η κωμική ηθοποιός.

«Νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να σχολιάσω τουλάχιστον μερικά πράγματα. Έχω μερικά αστεία που υπογραμμίζουν την τρέχουσα κατάσταση», είπε η Σούμερ για την συμπαρουσίασή της την Κυριακή 27 Μαρτίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η 94η τελετή των βραβείων Όσκαρ.

«Εννοώ, συμβαίνουν τόσα πολλά απαίσια πράγματα που φαίνεται δύσκολο να εστιάσουμε σε ένα». Επισήμανε δε, αναφερόμενη στην Ουκρανία, ότι «Δεν φοβάμαι να πάω εκεί, αλλά δεν είμαι εγώ που κάνω την παραγωγή των Όσκαρ».

Η Σούμερ θα παρουσιάσει την βραδιά της τελετής μαζί με τις Ρεγγίνα Χολ και Γουάντα Σάικς.

Η 94η τελετή των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 27 Μαρτίου από το ABC.

Με πληροφορίες του Indiewire/NME

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το YouTube λέει στους διαφημιστές: «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση»

TV & Media / «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση» λέει το YouTube

Στο φετινό Brandcast, το YouTube παρουσίασε νέες σειρές με τον Τρέβορ Νόα, την Άλεξ Κούπερ, τον Καρίμ Ράχμα, τον Ντουέιν Γουέιντ και μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς του διαδικτύου. Το μήνυμα ήταν σαφές: αυτό που κάποτε λέγαμε "βλέπω YouTube" αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μόνο που δεν περνά πια από τα παραδοσιακά κανάλια.
THE LIFO TEAM