Η Έιμι Σούμερ θέλει τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην βραδιά των Όσκαρ

Η Έιμι Σούμερ θέλει τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην βραδιά των Όσκαρ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Έιμι Σούμερ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του «The Drew Barrymore Show» ότι θέλει ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι να παρευρεθεί μέσω βίντεο στην τελετή των φετινών Όσκαρ.

«Πραγματικά ήθελα να βρω έναν τρόπο να έχω τον Ζελένσκι μέσω δορυφόρου ή να φτιάξω ένα βίντεο ή κάτι τέτοιο μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν τόσα πολλά μάτια στραμμένα πάνω στα Όσκαρ», είπε η κωμική ηθοποιός.

«Νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να σχολιάσω τουλάχιστον μερικά πράγματα. Έχω μερικά αστεία που υπογραμμίζουν την τρέχουσα κατάσταση», είπε η Σούμερ για την συμπαρουσίασή της την Κυριακή 27 Μαρτίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η 94η τελετή των βραβείων Όσκαρ.

«Εννοώ, συμβαίνουν τόσα πολλά απαίσια πράγματα που φαίνεται δύσκολο να εστιάσουμε σε ένα». Επισήμανε δε, αναφερόμενη στην Ουκρανία, ότι «Δεν φοβάμαι να πάω εκεί, αλλά δεν είμαι εγώ που κάνω την παραγωγή των Όσκαρ».

Η Σούμερ θα παρουσιάσει την βραδιά της τελετής μαζί με τις Ρεγγίνα Χολ και Γουάντα Σάικς.

Η 94η τελετή των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 27 Μαρτίου από το ABC.

Με πληροφορίες του Indiewire/NME

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM