ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

H Ντρου Μπάριμορ νόμιζε ότι ο E.T. ο εξωγήινος ήταν αληθινός - Του μιλούσε στα γυρίσματα

H Ντρου Μπάριμορ νόμιζε ότι ο ET ο εξωγήινος ήταν αληθινός - Του μιλούσε στα γυρίσματα Facebook Twitter
Φωτ.: YouTube.
0

Η γνωστή ηθοποιός, Ντρου Μπάριμορ πίστευε όταν ήταν μικρή πως η μαριονέτα που έπαιζε τον Ε.Τ. τον εξωγήινο στην ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ ήταν αληθινή, όπως αποκάλυψε η 73χρονη πλέον συμπρωταγωνίστριά της, Ντι Γουάλας. 

Η Μπάριμορ ήταν μόλις έξι ετών όταν έπαιξε τη μικρή αδερφή του Έλιοτ στην εν λόγω περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας. Πρόσφατα, βρέθηκε σε τηλεοπτικό πλατό μαζί με την Ντι Γουάλας, η οποία υποδύθηκε τη μαμά της στην ταινία του 1982.

Κατά τη συζήτηση σχετικά με τα γυρίσματα της ταινίας, η Γουάλας είπε ότι η μικρούλα τότε Μπάριμορ νόμιζε πως η μαριονέτα είναι αληθινή και μάλιστα της μίλαγε. 

«Από ό,τι θυμάμαι, ο E.T. βρισκόταν στο πλατό συνέχεια», είπε η Μπάριμορ. Αν και, όπως είπε στη συνέχεια, «είχε δει τα καλώδια» και ήξερε ότι η μαριονέτα δεν ήταν αληθινή, η Γουάλας παρενέβη αστειευόμενη λέγοντας: «Μην το πιστεύετε με τίποτα!».

«Έβαζαν τον Ε.Τ. σε μια γωνία όταν δε χρειαζόταν στα γυρίσματα και βρήκαμε την Ντρου να είναι εκεί και να του μιλάει», είπε η Γουάλας.

Με πληροφορίες από Independent

TV & Media
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM