Γκάφα Βελόπουλου: Παρουσίασε εικόνα της Lady Gaga από το American Horror Story ως υλικό της υπόθεσης Έπσταϊν

ΓΚΑΦΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ LADY GAGA ΕΠΣΤΑΙΝ Facebook Twitter
0

Γκάφα στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, όταν επιχείρησε να αναφερθεί στην υπόθεση Έπσταϊν.

Μιλώντας στο ΟΡΕΝ, κατά την προσπάθειά του να κατηγορήσει τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα ότι αποσιωπούν τις αποκαλύψεις για τον Τζέφρι Έπσταϊν και τις αναφορές στην Ελλάδα, ο Κυριάκος Βελόπουλος παρουσίασε φωτογραφία της Lady Gaga από το American Horror Story ως υλικό της υπόθεσης Έπσταϊν.

«Η παιδεραστία είναι έγκλημα. Μόνο μια ποινή τους αξίζει. Ο θάνατος. Δείτε εδώ. Βλέπετε αυτή την κυρία. Δείτε τα παιδάκια δεξιά και αριστερά. Τι πίνουν; Κόκκινο χρώμα. Γιατί;» σχολίασε αρχικά.

«Πώς το συνδέετε αυτό με την πολιτική σκηνή;» ήταν η ερώτηση των δημοσιογράφων, με τον Κυριάκο Βελόπουλο να απαντά: «Δεν ξέρω αλλά αναφέρονται κυρίως πολιτικοί μέσα. Στη λίστα Έπσταϊν αναφέρεται και ένα ζευγάρι πλούσιων Ελλήνων από την Πάτμο με έμμεση σχέση με την πολιτική σκηνή τους οποίους ήξερε ο Έπσταϊν. Αυτό έπρεπε να είναι ειδησάρα».

Η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου μετά το 24ο λεπτό: 

H γκάφα Βελόπουλου σχολιάστηκε πάντως, στο Χ με κάποιους να κάνουν λόγο για «κρεσέντο παραπληροφόρης».

Η εικόνα που παρουσιάστηκε λοιπόν, δεν προερχόταν από τα περιβόητα αρχεία, αλλά από σκηνή της τηλεοπτικής σειράς «American Horror Story», στην οποία έχει πρωταγωνιστήσει η διάσημη τραγουδίστρια.

Η «απάντηση» Βελόπουλου μετά την γκάφα

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, επιχείρησε να «απαντήσει», σε ανάρτησή του, αναφερόμενος μόνο στην υπόθεση του Ηλία Μίχου.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

TV & Media / Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της, Τεντ Τέρνερ, με ένα προσωπικό κείμενο για τον άνδρα που μπήκε στη ζωή της σαν «πειρατής», τη φρόντισε, τη χρειάστηκε και της έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο ιδρυτής του CNN πέθανε στα 87 του, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια κληρονομιά στα media, τη φιλανθρωπία και την περιβαλλοντική δράση.
THE LIFO TEAM
EUROVISION 2026 AKYLAS Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

TV & Media / Eurovision 2026: Το «video game» του Akyla επί σκηνής – Νέες αποκαλύψεις για την εμφάνισή του

Η σημερινή πρόβα αναμένεται να δώσει μια ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και για το κατά πόσο θα επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που τον συνοδεύουν
THE LIFO TEAM
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

TV & Media / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του KYLIE, της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ, που έρχεται στις 20 Μαΐου με σπάνιο αρχειακό υλικό, προσωπικές εξομολογήσεις και μαρτυρίες από τη Ντάνι Μινόγκ, τον Τζέισον Ντόνοβαν, τον Πιτ Γουότερμαν και τον Νικ Κέιβ.
THE LIFO TEAM