Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

 Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από το ντοκιμαντέρ/Φωτ.: Youtube
0

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Ελίζαμπεθ Τέιλορ. 

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Elizabeth Taylor: The Lost Tapes», σκηνοθετεί η υποψήφια για Όσκαρ, Νανέτ Μπέρσταϊν. 

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ενώ προβλήθηκε πρόσφατα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα. 

Το «Elizabeth Taylor: The Lost Tapes» επιτρέπει στη φωνή της ίδιας της Ελίζαμπεθ Τέιλορ να αφηγηθεί την ιστορία της, προσκαλώντας το κοινό να ανακαλύψει τη γυναίκα που αψήφησε τις απαιτήσεις της εποχής, βρήκε τελικά την ειρήνη μέσα της, σφράγισε την κληρονομιά της γυρνώντας την πλάτη στη φήμη της και επιλέγοντας να γίνει μια δυναμική ακτιβίστρια στην αντιμετώπιση του AIDS

Βασισμένο στη συνέντευξη που έδωσε το 1964, στο απόγειο της δόξας της στον δημοσιογράφο Ρίτσαρντ Μέριμαν και «αξιοποιώντας 40 ώρες νέου ηχητικού υλικού, προσωπικών φωτογραφιών και ερασιτεχνικών βίντεο, το «The Lost Tapes» προσφέρει «το πιο ενδόμυχο πορτρέτο της ηθοποιού ως σήμερα». 

Ακούγονται επίσης οι φωνές των ηθοποιών Roddy McDowall, Debbie Reynolds, Richard Burton, George Hamilton, καθώς και του επί χρόνια βοηθού και συνεργάτη της Tim Mendelson, σύμφωνα με το Indiewire. 

Το «Elizabeth Taylor: The Lost Tapes» θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο 3 Αυγούστου στο ΗΒΟ ενώ θα είναι διαθέσιμο και από το Max. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

TV & Media / Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

Το βρετανικό περιοδικό The Face ανακοίνωσε ότι σταματά ξανά τη λειτουργία του, επτά χρόνια μετά το relaunch του το 2019. Το τεύχος για την άνοιξη του  2026 θα είναι το τελευταίο, κλείνοντας ένα ακόμη κεφάλαιο για έναν τίτλο που σημάδεψε τη βρετανική style και youth culture.
THE LIFO TEAM