Βίκτωρ Βερνίκος για Eurovision 2023: Πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά- Δεν αλλάζω τίποτα

Βίκτωρ Βερνίκος για Eurovision 2023: Πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά- Δεν αλλάζω τίποτα Facebook Twitter
Φωτ.: Glomex
0

Τα ξημερώματα της Δευτέρας έφτασε η ελληνική αποστολή της Eurovision 2023 από το Λίβερπουλ και ο Βίκτωρ Βερνίκος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Τα έδωσα όλα αλλά δεν ήταν η στιγμή μου. Δεν αλλάζω τίποτα», τόνισε και δεν απέκλεισε να βρεθεί ξανά στο διαγωνισμό. «Αν θα ξαναπήγαινα Eurovision; Ποτέ μην λες ποτέ!», είπε χαρακτηριστικά ο Βίκτορ Βερνίκος. 

Ακόμη, συμπλήρωσε ότι δεν στενοχωρήθηκε πολύ.  «Σίγουρα δεν πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να πάμε τελικό, αλλά κάποιες φορές άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά. Στεναχωρήθηκα λίγο που δεν περάσαμε, αλλά όχι για πολύ. Ήταν τέλεια η εμπειρία της Eurovision, έμαθα πολλά πράγματα, γνώρισα πολλούς καλλιτέχνες», επισήμανε ο Βίκτωρ Βερνίκος. 

Βίκτωρ Βερνίκος: Δεν έχω διαβάσει τα αρνητικά σχόλια 

Όσο για τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή του, ο 16χρονος καλλιτέχνης, όταν ρωτήθηκε, απάντησε: «Δεν έχω διαβάσει τα αρνητικά σχόλια. Δεν έχω διαβάσει, επίσης, κανένα δημοσίευμα για τη συμμετοχή μου».

Στη συνέχεια, ο Βίκτωρ Βερνίκος είπε ότι δεν ήταν αγχωμένος όταν ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision, «μόνο στην αρχή λιγάκι».

Τέλος, σχετικά με την ελληνική επιτροπή που έδωσε μόλις 4 βαθμούς στην Κύπρο, απάντησε «δεν σχετίζεται καθόλου με εμένα αυτό, δεν έχει να κάνει με μένα». 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM