Eurovision 2023: Η αμηχανία της ελληνικής αποστολής μετά τον αποκλεισμό και η δήλωση της Μαρίνας Βερνίκου

Eurovision 2023: Η αμηχανία της ελληνικής αποστολής μετά τον αποκλεισμό και η δήλωση της Μαρίνας Βερνίκου Facebook Twitter
H ελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμό. Δεν άρεσε ― δυστυχώς.
0

Η ελληνική συμμετοχή και ο Βίκτωρ Βερνίκος με το τραγούδι «What they Say» δεν κατάφεραν να προκριθούν στον μεγάλο τελικό της Eurovision στο Λίβερπουλ.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τα μέλη της ελληνικής αποστολής αποχώρησαν απ’ τη M&S Bank Arena με προορισμό το ξενοδοχείο. Έξω ακριβώς, περίμεναν δημοσιογράφοι ωστόσο ο Βίκτωρ Βερνίκος «φυγαδεύτηκε» δίχως να κάνει κάποια σχετική δήλωση.

Αναλυτικότερα, όταν η ελληνική αποστολή έφτασε έξω από το ξενοδοχείο και τα μέλη της αντιλήφθηκαν τις τηλεοπτικές κάμερες, έκαναν μια παράκαμψη στη διαδρομή τους και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο πούλμαν, απρόθυμοι να προβούν σε δηλώσεις.

Εξαίρεση αποτέλεσε η Μαρία Κοζάκου, η οποία μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες λέγοντας πως «Μας λυπεί το αποτέλεσμα, καθώς ελπίζαμε και πιστεύαμε ότι η Ελλάδα θα έπαιρνε το χρυσό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό». Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «Η υποδοχή της ελληνικής προσπάθειας ήταν πολύ θετική στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να έχουμε ελπίδες ότι δεν θα επιβεβαιώνονταν τα στοιχήματα. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε όλους όσοι εργάστηκαν γι’ αυτό το αποτέλεσμα».

Αναφορικά με τον Βίκτωρα Βερνίκο, σχολίασε πως «Είναι ένα παιδί 16 χρονών. Χρειάζεται να συνεχίσει να ζει το όνειρό του. Έχει κατανοήσει πως αυτό που έχει ζήσει, δεν το ζουν πολλοί 16χρονοι».

Δείτε το βίντεο

 
Παράλληλα, σε δημοσιογράφους μίλησε και η Μαρίνα Βερνίκου μετά τον αποκλεισμό της ελληνικής συμμετοχής.

Η θεία του 16χρονου τραγουδιστή ανέφερε πως «Ο Βίκτωρας έπαιζε πιάνο από όταν ήταν 4 χρονών, παίζει κιθάρα, γράφει τα τραγούδια μόνος του. Είναι ένα αξιόλογο παιδί». 

Σχετικά με το τι μπορεί να έφταιξε για τον αποκλεισμό, η Μαρίνα Βερνίκου επισήμανε ότι «Δεν ξέρω τι έφταιξε, προφανώς δεν άρεσε το τραγούδι πολύ, γούστα είναι αυτά. Δεν έχω μιλήσει μαζί του μετά τον αποκλεισμό».

Πρόσθεσε πως «Ο Βίκτωρας όλο αυτό το διάστημα ήταν πολύ υπερήφανος. Πήγε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και έκανε ό,τι μπορούσε. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένα παιδί 16 χρονών, και είναι ένα παιδί ευαίσθητο και θέλουν προσοχή τα σχόλια που λέγονται. Πήγε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ήταν πάρα πολύ χαρούμενος για όλο αυτό που του συμβαίνει», επισημαίνοντας ότι το επίθετο του ανιψιού της είναι «δίκοπο μαχαίρι».

Δείτε το βίντεο

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 μετά τις αντιδράσεις

TV & Media / Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 έπειτα από αντιδράσεις

Ως απάντηση στο κύμα επικρίσεων, η Amazon αντικατέστησε τις φωτογραφίες με πιο παραδοσιακές, από τις ίδιες τις ταινίες, αν και, όπως επισημαίνεται, ούτε αυτές περιλαμβάνουν όπλα
LIFO NEWSROOM
Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

TV & Media / Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

Η Ζέλντα Γουίλιαμς, κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς, ξεσπά κατά της τεχνητής νοημοσύνης και των deepfake βίντεο που «ανασταίνουν» τον πατέρα της, καταγγέλλοντας τη χρήση του AI στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ως ανήθικη και προσβλητική προς την ανθρώπινη δημιουργία
LIFO NEWSROOM
Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM
Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

TV & Media / Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

Με φρενήρη ρυθμό και σκηνές που θυμίζουν Looney Tunes, το επεισόδιο βάζει στο στόχαστρο τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ, αποτυπώνοντας με τον καυστικό τρόπο του South Park την ένταση που επικρατεί διεθνώς
LIFO NEWSROOM