ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Eurovision 2023: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος διευκρινίζει τι συνέβη με το 4άρι στην Κύπρο

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος διευκρινίζει το τοπίο για το 4άρι στην Κύπρο Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

«Δεν είχα καμία σχέση με τις ψήφους τις επιτροπής» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεκαθαρίζοντας το τοπίο μετά τις αντιδράσεις για το 4άρι που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο, στον τελικό της Eurovision 2023.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε για λογαριασμό της Ελλάδας το 12άρι της επιτροπής- το οποίο και δόθηκε στο Βέλγιο το βράδυ του Σαββάτου στη Eurovision 2023 - διευκρίνισε μεταξύ άλλων ότι «Θέλω να τονίσω ότι η επιτροπή ψήφισε μία μέρα πριν. Ψήφισε την Παρασκευή στην δοκιμή η οποία γραφόταν σε backup για την Eurovision.».

Ξεκαθάρισε δε, όλα όσα αφορούν στην επιτροπή και τις ψήφους της για την Eurovision 2023, λέγοντας πως «Αυτή η επιτροπή είναι σε ένα δωμάτιο και ο καθένας ψηφίζει αυτό που νομίζει. Ψηφίζει Με σειρά προτεραιότητας που θέλει τα τραγούδια, δεν ψηφίζει με 12άρια. Αυτές οι ψήφοι αργότερα συμψηφίζονται και βγαίνει το 12άρι. Δηλαδή ψηφίζουν από το 1 ως το 20 κλπ».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, συνέχισε δε, λέγοντας πως «Αυτή η επιτροπή ήταν η Εύα Θεοτοκάτου, ραδιοφωνική παραγωγός του Εν Λευκώ, η Κλαούντια Μάτολα ραδιοφωνική παραγωγός του Κόσμος 93,6, ο Τάκης Γιαννούτσος, ραδιοφωνικός παραγωγός στον Pepper 96,6  ο Χρήστος Γιακουμόπουλος, γενικός διευθυντής, του ραδιοφωνικού σταθμού Galaxy 92 και ο Νίκος Νικολακόπουλος, διευθυντής του My Radio 104,6. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν η επιτροπή η οποία ψήφισε στην ψηφοφορία της επιτροπής»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πρόσθεσε ακόμα ότι «Είναι άνθρωποι που ασχολούνται με το ραδιόφωνο, με πάρα πολλά χρόνια εμπειρίας στο ραδιόφωνο. Αυτό που εγώ κατάλαβα από την επιτροπή  είναι ότι η επιτροπή ψήφισε ανάλογα με αυτό που πίστευε. Είναι η γνώμη του καθένα και η γνώμη του καθένα για μένα είναι σεβαστή. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι έτσι πιστεύαν και έτσι ψηφίσανε. Και είναι άνθρωποι ανεξάρτητοι, από την ΕΡΤ, δεν είναι η επιτροπή της ΕΡΤ. Κανένα από αυτά τα ονόματα, εκτός από τον Νίκο Νικολακόπουλο, που είναι γενικός σύμβουλος.»

Για την επιλογή της επιτροπής στη Eurovision, o Φώτης Σεργουλόπουλος, συνέχισε σημειώνοντας πως «Η επιτροπή δεν είχε σχέση με την ΕΡΤ. Η ΕΡΤ αποφάσισε να βάλει επιτροπή αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι είναι ανεξάρτητοι από την ΕΡΤ και να ψηφίσουν, όπως ακριβώς πιστεύουν.

»Αυτή είναι η γνώμη τους. Και αισθάνομαι ότι αυτή η επιτροπή ίσως είναι από τις πρώτες φορές, ή μάλλον είναι η πρώτη φορά, που λειτούργησε χωρίς να σκεφτεί καμία συμμαχία και μία συμπάθεια. Ψήφισε όπως πίστευε. Και αυτό εγώ το σέβομαι. Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ ή δεν συμφωνώ.».

Ο Φώτης Σεργουλόπους κατέληξε δε λέγοντας πως «Με ρωτήσατε πού θα έδινα το 12άρι μου, σας είπα. Για την Κύπρο έχω πει τη γνώμη μου πολλές φορές από την εκπομπή μου και μου άρεσε πάρα πολύ ο Άντριου και το χω πει όλη την εβδομάδα που έλειπε η Τζένη Μελιτά και βρισκόταν στην αναμετάδοση της Eurovision στο Λίβερπουλ, το έχω συζητήσει πολλές φορές με τους καλεσμένους μου για το πόσο μου άρεσε εμένα το τραγούδι της Κύπρου.

»Αυτό όμως είναι η δική μου άποψη. Η άποψη της επιτροπής ήταν αυτή η (προ)χθεσινή».

It's Viral
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

It's Viral / Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

«Έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτές τις μέρες πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα "αλλά"» ανέφερε
THE LIFO TEAM