ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Βίκτωρ Βερνίκος για Eurovision 2023: «Αυτό που μου έμεινε είναι πόσο όμορφος είναι ο κόσμος»

Βίκτωρ Βερνίκος για Eurovision 2023: Αυτή η συμμετοχή μου έδειξε πόσο όμορφος είναι ο κόσμος Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Ο Βίκτωρας Βερνίκος, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του από τον τελικό της Eurovision 2023 μίλησε στην ΕΡΤ, και μεταξύ άλλων, επισήμανε ότι αυτό που κρατά είναι το «πόσο όμορφος είναι ο κόσμος». 

Ο 16χρονος Βίκτωρας Βερνίκος εκπροσώπησε την ελληνική αποστολή για την Eurovision 2023  αλλά δεν θα είναι στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου καθώς αποκλείστηκε χθες στον β' ημιτελικό.

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον» ανέφερε ότι μετά τον αποκλεισμό του από τον β' ημιτελικό πως «είμαι καλά. Μετά την εμφάνιση μου, όταν κατέβηκα από τη σκηνή, ένιωθα ότι τα είχα δώσει όλα, έκανα αυτό που είπα ότι θα κάνω. Πήγα και τα έδωσα όλα επάνω στη σκηνή. Πιστεύω ότι το destiny δεν ήταν να προκριθούμε τελικά, εγώ έκανα όμως αυτό που μπορούσα - μπορεί να τα είχα κάνει καλύτερα, μπορεί και όχι-  τα έδωσα όλα». 

Ο Βίκτωρ Βερνίκος τόνισε πως «μόλις κατέβηκα από τη σκηνή όλοι είχαν χαρεί, είδαν πόσο το χάρηκα, πόσο τα έδωσα όλα, πόσο καλή ήταν η εμφάνιση». 

Για την στήριξη των γονιών του, ανέφερε ότι «ο πατέρας μου, που είναι δίπλα μου αυτή τη στιγμή, κρατούσε την ελληνική σημαία πιο ψηλά από όλους του Έλληνες. Ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους του, με στηρίζουν πάρα πολύ».

Συμπλήρωσε δε, ότι οι αδελφές του και τα ξαδέρφια του που ταξίδεψαν από τη Δανία στο Λίβερπουλ για να τον δουν, τον στήριξαν από την πρώτη στιγμή. 

Βίκτωρ Βερνίκος για Eurovision 2023: Βάζω στόχους που φοβάμαι ότι δεν μπορώ να πετύχω

Για το μέλλον του, δήλωσε ότι «συνεχίζω με την πορεία μου στη μουσική, με άλλα τραγούδια. Βάζω στόχους που φοβάμαι ότι δεν μπορώ να πετύχω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Θέλω να μπορώ να μάθω για να μπορώ να δώσω».

Τέλος για το τι του προσέφερε η συμμετοχή του στη Eurovision, παραδέχτηκε πως «αυτό που μου έμεινε από αυτή τη συμμετοχή είναι πόσο όμορφος είναι ο κόσμος, ήταν πολύ όμορφα όλα». 

Ο Βικτωρας Βερνίκος θα επιστρέψει από το Λίβερπουλ το πρωί της 15ης Μαΐου. 

TV & Media
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ