Βαξεβάνης στο BBC: «Δημοσίευσα τη λίστα γιατί είμαι δημοσιογράφος»

Βαξεβάνης στο BBC: «Δημοσίευσα τη λίστα γιατί είμαι δημοσιογράφος» Facebook Twitter
7

Απάντηση στο γιατί δημοσίευσε τη λίστα Λαγκάρντ δίνει ο Κώστας Βαξεβάνης στο BBC και στον δημοσιογράφο Mark Lowen. Το BBC ήταν ένα από τα πολλά διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα που ασχολήθηκαν εκτενώς με τη δημοσίευση αλλά και με τη χθεσινή δίκή του δημοσιογράφου για τη δημοσίευση της λίστας. Μάλιστα το BBC χθες είχε συνεχή ενημέρωση από την Αθήνα και η αθώωση του δημοσιογράφου ήταν 2η είδηση στο βρετανικό δίκτυο.

Ο Βαξεβάνης-μεταξύ άλλων- λέει ότι δημοσίευσε τη λίστα γιατί είναι δημοσιογράφος και τονίζει ότι αυτοί που πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη είναι οι Έλληνες πολιτικοί που κράτησαν κρυφά τα ονόματα με τις καταθέσεις.  

Ο δημοσιογράφος αναρωτιέται μάλιστα γιατί παίζει πρώτο θέμα στο BBC και στο Al Jazeera και στα ελληνικά κανάλια «παίζει» ως 15ο θέμα;

 

Την απάντηση τη δίνει μόνος του: «Γιατί οι άνθρωποι που βρίσκονται στη λίστα τυπώνουνε εφημερίδες και έχουν κανάλια."

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM
Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική

TV & Media / Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Κι όμως, έχει διαφορά

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα διαπιστώνει ότι η ακρόαση άρθρων και ειδήσεων –σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους– συχνά περιορίζει την κατανόηση του περιεχομένου τους και ενισχύει τα ακραία και αρνητικά στοιχεία του.
LIFO NEWSROOM