Αιμίλιος Χειλάκης: Αστυνομικοί διέκοψαν τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί - Τι συνέβη

Αιμίλιος Χειλάκης: Αστυνομικοί διέκοψαν τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί - Τι συνέβη Facebook Twitter
Ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης/Φωτογραφία: NDP
0

Αναστάτωση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Θέατρο Αθηνών, κατά τη διάρκεια της μεταμεσονύκτιας παράστασης «Cancel», με πρωταγωνιστές τους Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου και Θανάσης Κουρλαμπάς.

Το πρωί της Δευτέρας 9 Φεβρουαρίου, ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno», περιγράφοντας αναλυτικά το περιστατικό.

Όπως εξήγησε αρχικά, όσοι έχουν παρακολουθήσει την παράσταση γνωρίζουν πως ο πυρήνας του έργου «Cancel» αφορά έναν αφελή και ηθικά προβληματικό σταρ του Χόλιγουντ — ρόλο που υποδύεται ο ίδιος — ο οποίος θέτει το ακραίο και προκλητικό ερώτημα αν μπορεί να δικαιολογηθεί ηθικά ο βιασμός μιας γυναίκας «για καλό σκοπό».

Στη συνέχεια της σκηνής, η ηρωίδα της Αθηνάς Μαξίμου πληροφορείται ότι ο χαρακτήρας αυτός διατύπωσε ένα τέτοιο ερώτημα. Εκείνη τη στιγμή βρίσκεται δίπλα σε παράθυρο που «βλέπει» κατευθείαν στη Βουκουρεστίου και φωνάζει δυνατά τη λέξη «Βιάσει;», η οποία ακούστηκε μέχρι τον δρόμο. Όπως σημείωσε ο ηθοποιός, για κάποιον περαστικό που άκουσε τη λέξη εκτός θεάτρου, το άκουσμα ήταν σοκαριστικό, καθώς παρέπεμπε σε μια γυναίκα που φαίνεται να αναρωτιέται αν διαπράττεται βιασμός.

Το περιστατικό οδήγησε στην επέμβαση της αστυνομίας. Ο Αιμίλιος Χειλάκης ανέφερε ότι κατέβηκε από τη σκηνή και κατευθύνθηκε προς την είσοδο του θεάτρου, όπου αντίκρισε δύο αστυνομικούς της ομάδας ΖΗΤΑ να βρίσκονται δίπλα στον υπεύθυνο του θεάτρου, τον οποίο –όπως είπε– «σχεδόν είχαν μπουζουριάσει».

Όπως υπογράμμισε, οι αστυνομικοί δεν γνώριζαν ποιοι ηθοποιοί συμμετείχαν στην παράσταση ούτε τι ακριβώς παιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ευτυχώς, τελικά δεν πραγματοποιήθηκε σύλληψη. Ωστόσο, όταν ο ηθοποιός επέστρεψε στη σκηνή, παραδέχτηκε πως ήταν εμφανώς ταραγμένος, με αποτέλεσμα να μπερδέψει τα λόγια του. «Μέχρι να ολοκληρωθεί η παράσταση και να εξηγήσουμε τι είχε συμβεί, περάσαμε μια αρκετά δύσκολη στιγμή επί σκηνής», κατέληξε.


 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

METAL GEAR SOLID SONY ΤΑΙΝΙΑ

TV & Media / Metal Gear Solid: Η Sony ετοιμάζει ταινία με το βιντεοπαιχνίδι - Ποιοι θα τη σκηνοθετήσουν

«Ως μακροχρόνιοι θαυμαστές του παιχνιδιού, είμαστε ενθουσιασμένοι και νιώθουμε τιμή που θα φέρουμε στη ζωή τους εμβληματικούς χαρακτήρες και τον αξέχαστο κόσμο του Hideo Kojima», δήλωσαν οι δύο σκηνοθέτες
THE LIFO TEAM
Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM
WARNER BROS PARAMOUNT SKYDANCE

TV & Media / Η Paramount Skydance εξασφαλίζει $24 δισ. από κεφάλαια της Μέσης Ανατολής για τη συμφωνία με τη Warner Bros

Το υπέρογκο ποσό μειώνει παράλληλα τη συνεισφορά που θα χρειαστεί να καταβάλει ο Λάρι Έλισον, ενώ η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών αναμένει την έγκριση ρυθμιστικών αρχών και ειδική ψηφοφορία μετόχων
THE LIFO TEAM
Η Jessica Lange γύρισε στο American Horror Story και το Murder House πλανάται ξανά από πάνω της

TV & Media / Η Τζέσικα Λανγκ γύρισε στο American Horror Story και το Murder House πλανάται ξανά από πάνω της

Η θρυλική ηθοποιός επιστρέφει επίσημα στο American Horror Story για τη 13η σεζόν, με την παραγωγή να δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες από το γύρισμα και να επιβεβαιώνει ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.
THE LIFO TEAM
ΑΡΗΣ ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟΣ

TV & Media / Άρης Μουγκοπέτρος: «Χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά αυτή τη στιγμή»

Ο μουσικός σχεδόν ένα χρόνο μετά το ατύχημα που του στοίχισε δύο δάχτυλα μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» για τους λόγους που απέσυρε τις κατηγορίες εναντίον του ατόμου που του έδωσε την κροτίδα αλλά και για την οικονομική του κατάσταση
THE LIFO TEAM