Αιμίλιος Χειλάκης: «Η νέα χρονιά με βρήκε με ένα πρόβλημα υγείας, είναι δύσκολα τα πράγματα»

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΕΙΛΑΚΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ Facebook Twitter
Ο Αιμίλιος Χειλάκης σε παράσταση / Φωτ.: NDPPHOTO
0

Ο Αιμίλιος Χειλάκης παραχώρησε δηλώσεις σε κάμερες τηλεοπτικών συνεργείων που παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας, της θεατρικής παράστασης «Cancel».

Ερωτηθείς για το πώς τον «βρήκε» η νέα χρονιά, ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε, ότι περνά μια δύσκολη περίοδο, αναφερόμενος σε πρόβλημα υγείας, υπογραμμίζοντας πως «είναι δύσκολα τα πράγματα».

Στην απάντηση, για το «πώς μπήκε η νέα χρονιά», ο ηθοποιός απάντησε: «Μη εορταστικά, με ένα θέμα υγείας. Είναι πολύ δύσκολη η χρονιά, είναι δύσκολα τα πράγματα», χωρίς να θέλει να εισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Τότε, ρεπόρτερ ψυχαγωγικής εκπομπής ρώτησε τον ηθοποιό για το ζήτημα που τον ταλαιπωρεί. Ωστόσο, ο Αιμίλιος Χειλάκης αρνήθηκε να απαντήσει, λέγοντας: «Είναι δυσάρεστο, δεν θα σου πω γι΄αυτό. Είναι δύσκολα τα πράγματα, πραγματικά δύσκολα δεν πρέπει να τα συζητήσουμε».

Τέλος, κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να απαντήσει στην ερώτηση, «τι ευχή κάνετε;», με τον ίδιο να απαντά: «Να τελειώσει αυτό το ζήτημα που έχω, να είμαστε καλά, να είμαι καλά με την Αθηνά μου, τους συνεργάτες..».

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση ΓΣΕΕ: Στον οικονομικό εισαγγελέα ο «φάκελος» Παναγόπουλου - Στο επίκεντρο άλλα πέντε άτομα και έξι εταιρείες

Ελλάδα / ΓΣΕΕ: Στον οικονομικό εισαγγελέα ο «φάκελος» Παναγόπουλου - Στο επίκεντρο άλλα πέντε άτομα και έξι εταιρείες

Στο πλαίσιο της έρευνας προβλέπεται η κλήση μαρτύρων, η αξιολόγηση των διαθέσιμων στοιχείων, καθώς και ο έλεγχος του «πόθεν έσχες» του Γιάννη Παναγόπουλου
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑΞΙΔΙ

Ελλάδα / Αποκάλυψη για την υπόθεση κατασκοπείας: Ποιος είναι πίσω από τον αξιωματικό - Το μυστικό ταξίδι στην Κίνα

Οι Αρχές ασφαλείας και οι ειδικοί ερευνητές της Διεύθυνσης Κυβερνοασφάλειας του ΓΕΕΘΑ έχουν καταλήξει σε έναν «άνθρωπο-σκιά» που κινούσε τα νήματα στην υπόθεση κατασκοπείας
THE LIFO TEAM