Το επόμενο Charlie Hebdo, θα τυπωθεί σε ένα εκατομμύριο αντίτυπα!

Το επόμενο Charlie Hebdo, θα τυπωθεί σε ένα εκατομμύριο αντίτυπα! Facebook Twitter
3
Το επόμενο Charlie Hebdo, θα τυπωθεί σε ένα εκατομμύριο αντίτυπα! Facebook Twitter

Όπως γράψαμε νωρίτερα, το Charlie Hebdo θα εκδοθεί την επόμενη Τετάρτη. Ο Πατρίκ Πεγιού, που διατηρεί στήλη στην εφημερίδα, είχε δηλώσει: "Θα συνεχίσουμε, είμαστε αποφασισμένοι να βγούμε την επόμενη εβδομάδα. Είμαστε όλοι σύμφωνοι", προσθέτοντας ότι η συντακτική ομάδα θα κάνει σύσκεψη πολύ σύντομα.

Τώρα όμως έγινε γνωστό, πως χάρη στα media της Γαλλίας, το περιοδικό που είχε τιράζ περίπου 45.000 τεύχη, θα εκδοθεί -δυνατότερο από ποτέ- σε ένα εκατομμύρια τεύχη. 

Με μια κοινή δήλωσή τους, τρεις μιντιακοί κολοσσοί, το Radio France, η Le Monde και η France Televisions ανακοίνωσαν πως θα βοηθήσουν το περιοδικό:

Το επόμενο Charlie Hebdo, θα τυπωθεί σε ένα εκατομμύριο αντίτυπα! Facebook Twitter

"Όντας αντιμέτωποι με την φρίκη και τον τρόμο ανακοινώνουμε πως σκοπεύουμε να προσφέρουμε στο Charlie Hebdo και την ομάδα του, όσο ανθρώπινο δυναμικό αλλά και υλικές υποδομές χρειαστεί, ώστε να εξασφαλίσουμε τη συνέχιση της κυκλοφορίας του περιοδικού. 

Οι τρεις μιντιακοί οργανισμοί προσκαλούν όλα τα γαλλικά μίντια να ενωθούν μαζί μας σε μια προσπάθεια να διατηρήσουμε τις αξίες της ανεξαρτησίας, της ελευθερίας του λόγου και της ελευθερίας της σκέψης - πράγματα που είναι τα θεμέλια της δημοκρατίας."

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, το Digital Innovation Press Fund, που έχει την υποστήριξη της Google, χαρίζει €250,000 στο Charlie Hebdo.

"Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι περνά απ' το χέρι μας", τονίζει ο Πατρίκ Πεγιού. "Η ηλιθιότητα δεν θα νικήσει."

"but we will do it anyway because stupidity will not win."

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια