Πόσα χρήματα έπαιρναν οι παίκτες του Big Brother

Πόσα χρήματα έπαιρναν οι παίκτες του Big Brother Facebook Twitter
0

Ο παρουσιαστής του Big Brother Χάρης Βαρθακούρης απάντησε σε ερωτήσεις των followers στο Instagram και μία από αυτές αφορούσε το ύψος της αμοιβής των παικτών. 

Πόσα χρήματα έπαιρναν οι παίκτες του Big Brother Facebook Twitter

Ποια ήταν λοιπόν η αμοιβή των παικτών του «Big Brother»; Σύμφωνα με ανάρτηση του Χ. Βαρθακούρη σε ένα από τα instastories, οι παίκτες του ριάλιτι έπαιρναν τον βασικό μισθό «διαιρεμένο ανά ημέρα». Υπενθυμίζεται πως στην Ελλάδα ο βασικός κατώτατος μισθός διαμορφώθηκε, από το 2019, στα 650 ευρώ. Ωστόσο επειδή καταβάλλεται 14 και όχι 12 φορές μέσα στο έτος, ο μέσος μηνιαίος μισθός ανεβαίνει στα 758,33 ευρώ. 

Πόσα χρήματα έπαιρναν οι παίκτες του Big Brother Facebook Twitter

Στις αρχές Δεκεμβρίου, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης είχε ανακοινώσει ότι σχηματίστηκε φάκελος για το «Big Brother», έπειτα από πλήθος καταγγελιών.

Οι καταγγελίες που αναφέρει ενδεικτικά το ΕΣΡ κάνουν λόγο για απειλές, λεκτική και ψυχολογική βία, χυδαίες εκφράσεις και παρολίγον χειροδικία από παίκτη του ριάλιτι. Έπειτα από τις καταγγελίες, σχηματίστηκε φάκελος, ορίστηκε εισηγητής και ο ΣΚΑΪ κλήθηκε σε ακρόαση για το ριάλιτι στις 10 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση του ΕΣΡ

 «Περιήλθε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης πλήθος καταγγελιών που αφορούν τηλεοπτικό πρόγραμμα με τίτλο «Big Brother». Παρατίθενται ενδεικτικά αποσπάσματα των καταγγελιών: «Απειλές, λεκτική και ψυχολογική βία, παρολίγον χειροδικία και μπούλινγκ όλων των διαστάσεων» – «Απειλούσε και τραμπούκιζε συμπαίκτη του» – «χυδαίες εκφράσεις...και...ύβρεις...» – «έβριζε ασύστολα» – «Απειλεί και τρομοκρατεί τους συμπαίχτες του». Σχηματίσθηκε φάκελος, ορίσθηκε εισηγητής και εκλήθη η λειτουργούσα τον σταθμό εταιρία σε ακρόαση για την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ.»

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ