Οι φανς θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο παραπάνω για το πολυσυζητημένο reunion των Friends, που ενδέχεται τελικά να γίνει το φθινόπωρο.

 

«Στην αρχή σκεφτήκαμε πως τα σόου θα καθυστερήσουν ένα μήνα, το πολύ δύο, και τώρα φαίνεται πως θα είναι πολύ περισσότερο», ανέφερεο Bob Greenblatt, επικεφαλής της WarnerMedia Entertainment, σχολιάζοντας την επ' αόριστον παύση στις παραγωγές τηλεοπτικών σειρών και ταινιών λόγω κορωνοϊού. «Ελπίζουμε να καταφέρουμε να το γυρίσουμε μέχρι τα τέλη καλοκαιριού αν ευθυγραμμιστούν τα άστρα και καταφέρουμε να επιστρέψουμε στα πλατό», πρόσθεσε μιλώντας στο Variety. 

 

Με πολλά σόου να στρέφονται στο Zoom και άλλες παρόμοιες πλατφόρμες για να γυρίσουν reunions, ο Greenblatt λέει πως το πλάνο παραμένει να κάνουν τα γυρίσματα παρουσία κοινού, όπως συνέβαινε στις δέκα σεζόν της επιτυχημένης σειράς. 

 

«Πιστεύουμε πως έχει νόημα να βάλεις ένα μεγάλο, θορυβώδες κοινό να βιώσει την κοινή επιστροφή αυτών των έξι φίλων και δεν θέλαμε απλώς να το κάνουμε με μια βιντεοκλήση, έξι παράθυρα και κόσμος να κάνει γύρισμα από τις κουζίνες και τις κρεβατοκάμαρές τους», εξηγεί ο Greenblatt.

 

Το HBO Max ανακοίνωσε το πολυπόθητο reunion τον Φεβρουάριο. Ολόκληρο το καστ, ανάμεσά όλα Τα Φιλαράκια -Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ, Μάθιου Πέρι και Ματ Λε Μπλανκ- θα επιστρέψουν στο αυθεντικό σκηνικό της σειράς, το Stage 24 των Warner Bros. Studio, για ένα εορταστικό επεισόδιο.

 

Αν καταφέρουν να γυρίσουν το reunion που αρχικά οραματίστηκαν, ο Greenblatt λέει πως οι φανς δεν θα απογοητευτούν. 

 

«Προς το παρόν προσπαθούμε να δούμε μπροστά και να το κάνουμε όλο αυτό με πιο συμβατικό τρόπο, οπότε νομίζω πως αξίζει η αναμονή», ανέφερε ο ίδιος.