Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του τρίτου κύκλου GNTM, όπου θα συμμετέχουν αυτή τη φορά και άντρες. 

 

Το ριάλιτι μόδας επιστρέψει για τρίτη σεζόν και, όπως αποκαλύπτει το τρέιλερ, πλέον μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τόσο κορίτσια όσο και αγόρια.

 

Το Greece's Next Top Model επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες «για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls!», αναφέρει η σύντομη ανακοίνωση, που συνοδεύει το βίντεο.

 

«Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;», συνεχίζει το κείμενο.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός παραμένουν στην κριτική επιτροπή αλλά αναζητείται το τέταρτο μέλος καθώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν συνεχίζει.

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls! Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts; ▶▶ Δήλωσε συμμετοχή: gntm.star.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece's Next Top Model (@gntmgr) στις