Πληθαίνουν οι πληροφορίες για την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού «Ο πιο αδύναμος κρίκος» στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος. 

 

Τον περασμένο χειμώνα, ο Κύπριος παρουσιαστής έγινε ιδιαίτερα γνωστός και στο ελληνικό νεανικό κοινό, αφού βίντεο με παίκτες που απαντούσαν λάθος σε εύκολες ερωτήσεις του περασμένου κύκλου, έγιναν viral στο YouTube. Μετά από την απρόσμενη, φετινή απήχηση στην Ελλάδα, θεωρείται δεδομένο πως το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε η Έλενα Ακρίτα το 2001 στο Mega, θα βρει πάλι τηλεοπτική «στέγη» στη χώρα μας.

 

Ρεπορτάζ του «TV Έθνος» αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να δούμε το τηλεπαιχνίδι στον ΣΚΑΪ, όπου θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, πιθανότατα κάθε Σαββατοκύριακο. 

 

Μάλιστα δημοσιεύματα ήθελαν τον Νίκο Μουτσινά να έχει ήδη δεχτεί προτάσεις για να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι, αλλά σύμφωνα με πηγή του ΣΚΑΪ που μίλησε στο LiFO.gr, έχει πέσει στο τραπέζι και η πρόταση να κληθεί ο ίδιος ο Τάσος Τρύφωνος στο κανάλι του Φαλήρου, αφού συνδέθηκε άρρηκτα με την τεράστια επιτυχία του παιχνιδιού στην Κύπρο.

 

«Υπάρχει ως κόνσεπτ», παραδέχτηκε στο LiFO.gr η συγκεκριμένη πηγή, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχει τίποτα το επίσημο προς το παρόν.