Πέθανε η δημοσιογράφος Σοφία Χαντζάρα

Πέθανε η δημοσιογράφος Σοφία Χαντζάρα Facebook Twitter
0

Πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 51 ετών η δημοσιογράφος Σοφία Χαντζάρα, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. 

Η Σοφία Χαντζάρα ήταν παντρεμένη με τον επίσης δημοσιογράφο Βασίλη Αδαμόπουλο και μητέρα ενός παιδιού. Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη 6 Ιουνίου, στις 13.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Ανακοίνωση για τον θάνατό της εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο της Σοφίας Χαντζάρα, που «έφυγε» σήμερα, μετά από σύντομη σκληρή μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 51 ετών.

Η Σοφία Χαντζάρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Μετά το τέλος των λυκειακών της σπουδών εισήχθη στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Ήταν, όμως, η δημοσιογραφία που την κέρδισε. Ξεκίνησε να εργάζεται από πολύ νωρίς, το 1988, στην εφημερίδα «Ακρόπολις» στο ελεύθερο και το αστυνομικό ρεπορτάζ. Το 1989 εργάστηκε στην εφημερίδα «ΝΙΚΗ», ως συντάκτρια του Υπουργείου Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Εν συνεχεία εργάστηκε στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του "SKAI", στον τηλεοπτικό σταθμό "STAR CHANNEL" και την ιστοσελίδα «zougla.gr» ως παραγωγός ειδήσεων. Επίσης, διετέλεσε αρχισυντάκτρια της δορυφορικής τηλεόρασης της ΕΡΤ, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη.

Η Σοφία Χαντζάρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους συναδέλφους που συνεργάστηκαν μαζί της. Υπήρξε σοβαρή, συνεπής, ευγενική και διακριτική. Στο σύντομο βίο της, εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά. Με διαύγεια πνεύματος και ορθή κρίση κατάφερνε να φέρνει σε πέρας οτιδήποτε της ανατίθετο με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στον σύζυγό της και καλό συνάδελφο Βασίλη Αδαμόπουλο, στον μονάκριβο γιό της Γιάννη και τους οικείους της».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM