Κορυφαίο brand πίτσας μόλις έδωσε ένα μάθημα στην Αμερική του Τραμπ

Κορυφαίο brand πίτσας μόλις έδωσε ένα μάθημα στην Αμερική του Τραμπ Facebook Twitter
3

Θα μπορούσε να είναι σκηνή βγαλμένη από κυβερνοπάνκ δυστοπικό μυθιστόρημα του William Gibson, από εκείνα που περιγράφουν την ανεπάρκεια των κυβερνήσεων να φροντίσουν στοιχειώδεις ανάγκες των πολιτών τους. Και εκεί αναλαμβάνει δράση κάποιο καλοπροαίρετο cyborg και αποκαθιστά την τάξη.

Όμως, δεν είναι μυθιστόρημα. Είναι η Αμερική του 2018 και η διάσημη στον κόσμο της πίτσας Domino's αποφάσισε να δώσει τη δική της λύση στις αιώνιες κακοτεχνίες των δρόμων και ταυτόχρονα ένα μάθημα marketing και καλής διαφήμισης του brand της. 

Τι έκανε; Αρχικά κατέγραψε σε ένα κατατοπιστικό βιντεάκι -επισυνάπτοντας και τον σχετικό χάρτη- τις δύσκολες διαδρομές από τις οποίες περνούσε το όχημα του delivery για να παραδώσει ακέραιες, ζεστές και στην ώρα του τις πίτσες που οι καταναλωτές είχαν παραγγείλει. Και μετά απλώς άρχισε να επιδιορθώνει λακκούβες, σπασμένους δρόμους, κ.λπ. 

Κορυφαίο brand πίτσας μόλις έδωσε ένα μάθημα στην Αμερική του Τραμπ Facebook Twitter

Φυσικά, στο τέλος φρόντιζε να «σφραγίσει» τον δρόμο που επιδιόρθωσε, με τον λογότυπο της και με το μήνυμα "Oh, yes we did" (μτφρ: «Το κάναμε κι αυτό»). Εννοείται, φυσικά ότι πέρα από τη χιουμοριστική εισήγηση περί του να φτάνουν ακέραιες οι πίτσες στον πελάτη, όλο αυτό αποτελούσε και μια υπενθύμιση για την ασφάλεια των ανθρώπων που εργάζονται ως delivery στην εταιρεία. 

Για την ιστορία, η Domino's έχει προσλάβει τεχνικό προσωπικό ειδικά γι' αυτές τις εργασίες και μέχρι στιγμής έχει κλείσει ή επιδιορθώσει περί τις 200 λακκούβες (και άλλες κακοτεχνίες) σε δρόμους στην Καλιφόρνια, στο Μπέρμπανκ, στο Τέξας και το Μπάρτονβιλ, αλλά και στην Τζόρτζια. 

Με στοιχεία από jalopnik.com

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

Διεθνή / Σκάνδαλο κακοποίησης παιδιών στη Γαλλία: Ερευνώνται εργαζόμενοι σε δεκάδες νηπιαγωγεία και σχολεία

Η αστυνομία του Παρισιού διερευνά περισσότερες από 100 καταγγελίες για κακομεταχείριση από «επόπτες», αφού δεκάδες γονείς δήλωσαν ότι αγωνίζονταν εδώ και χρόνια για να ληφθούν σοβαρά υπόψη
THE LIFO TEAM
ΕΜΠΟΛΑ ΚΟΝΓΚΟ

Διεθνή / Έμπολα: Δυσκολεύονται να περιορίσουν την επιδημία στο Κονγκό - Πάνω από 900 ύποπτα κρούσματα

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι η επιδημία ενέχει «πολύ υψηλό» κίνδυνο για το Κονγκό, αλλά ο κίνδυνος παγκόσμιας εξάπλωσης της νόσου παραμένει χαμηλός
THE LIFO TEAM
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

Διεθνή / Η Ευρώπη απομακρύνεται από τον κίνδυνο κρίσης στα καύσιμα αεροσκαφών εν μέσω πολέμου στο Ιράν

Παρά τον πόλεμο και τις πιέσεις στις διεθνείς αγορές πετρελαίου, αεροπορικές εταιρείες και ευρωπαϊκές κυβερνήσεις εμφανίζονται πλέον καθησυχαστικές για την επάρκεια καυσίμων και την ομαλή διεξαγωγή των καλοκαιρινών πτήσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ερωτηση, οι λακουβες δημιουργήθηκαν μετα την εκλογη του Τραμπ; Ειναι ευθυνη του Προεδρου της χωρας ή του εκαστοτε Δημου;Μπορω να κατηγορησω για τις λακουβες της Αθηνας τον Τσίπρα;Λες και δεν εχει δωσει πραγματικο υλικο ο Τραμπ για να τον κριτικαρουμε.....