Υπόθεση Novartis: Στο αρχείο η δικογραφία για Γεωργιάδη και Αβραμόπουλο

Υπόθεση Novartis: Στο αρχείο η δικογραφία για Γεωργιάδη και Αβραμόπουλο Facebook Twitter
0

Στο αρχείο τίθεται η έρευνα των Οικονομικών Εισαγγελέων όσον αφορά ενδεχόμενη ποινική εμπλοκή των πρώην υπουργών Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και Δημήτρη Αβραμόπουλου στην υπόθεση Novartis.

Ο επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας, εισαγγελέας εφετών Χρήστος Μπαρδάκης ανακοίνωσε την αρχειοθέτηση της υπόθεσης και για τους δύο πρώην υπουργούς Υγείας για τους οποίους η έρευνα ήταν σε εκκρεμότητα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, προκαλώντας την έντονη αντίδραση τους.

Συγκεκριμένα, για την υπόθεση του κ. Γεωργιάδη, μία εκ των επικούρων εισαγγελέων υποστήριξε ότι έπρεπε να ζητηθεί η άδεια της Βουλής και να κληθεί ο υπουργός σε εξηγήσεις, ενώ οι άλλοι δύο εισαγγελείς διαφώνησε. Παράλληλα, δεν συμφώνησε ούτε ο επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας αλλά ούτε και ο  εποπτεύων την έρευνα εισαγγελέας Παν. Καψιμάλης. 

Στην περίπτωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου και οι τρεις επίκουρου εισαγγελείς ήταν υπέρ της αρχειοθέτησης του σχετικού φακέλου. Αυτό υποστήριξαν και ο επικεφαλής της Εισαγγελίας κ. Μπαρδάκης και ο κ. Καψιμάλης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Φυλάκιση τεσσάρων ετών για Βίκυ Σταμάτη και Νίκο Ζήγρα

Ελλάδα / Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Φυλάκιση 4 ετών για Βίκυ Σταμάτη και Νίκο Ζήγρα- Για το «χρυσό ασφαλιστήριο»

Η κατηγορία αφορά νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που τους αποδίδεται για ασφαλιστήριο συμβόλαιο ελβετικής εταιρείας που είχε συνάψει τον Δεκέμβριο του 1998 ο Άκης Τσοχατζόπουλος
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ