Δημοσιοποιήθηκε η ιατροδικαστική έκθεση που επιβεβαιώνει ότι ο 19χρονος που κατήγγειλε κακοποίηση σε εστιατόριο του σεφ Έκτορα Μποτρίνι, έφερε τραύματα, αλλά δεν διευκρινίζει πώς έγιναν αυτά,  υποστηρίζει ο δικηγόρος του Έκτορα Μποτρίνι σχετικά με την καταγγελία μαθητευόμενου μάγειρα. 

 

Ο δικηγόρος του Έκτορα Μποτρίνι, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Star. «Δεν υπάρχει σαφής εικόνα ότι τα τραύματα προέρχονται από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που καταγγέλλει ο σπουδαστής», είπε ο δικηγόρος.

 

Η ιατροδικαστική έκθεση έχει δείξει ότι ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο. Η έκθεση έχει δοθεί στις δικαστικές αρχές όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν μπορεί να διαπιστωθεί πώς προκλήθηκαν οι θερμικές βλάβες στα χέρια του σπουδαστή, εάν δηλαδή τινάχτηκε το λάδι από το τηγάνι ή εάν κάποιος του το πέταξε.

 

Ο 19χρονος μαθητευόμενος σεφ είχε καταγγείλει πως δεχόταν επιθέσεις με καυτό λάδι στα χέρια και είχε εγκαύματα με εργαλεία μαγειρικής από τον υπεύθυνο κουζίνας στο εστιατόριο του διάσημου σεφ. Επιπλέον, όπως κατήγγειλε, ο υπεύθυνος κουζίνας του εστιατορίου τον αποδοκίμαζε φραστικά και του ασκούσε λεκτική βία.