Ξάνθη: Άγρια επίθεση καταγγέλλει ο πρόεδρος των Πομάκων

Ξάνθη: Άγρια επίθεση καταγγέλλει ο πρόεδρος των Πομάκων Facebook Twitter
0

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πομάκων, Ιμάμ Αχμέτ.

Όπως καταγγέλλει, καθώς επέστρεφε σπίτι του στην Ξάνθη, άγνωστοι του επιτέθηκαν και τον άφησαν αιμόφυρτο. «Όπως προχωρούσα στο δρόμο, ένιωσα ένα δυνατό χτύπο στην πλάτη. Έπεσα κάτω και με πλάκωσαν μετά με κλωτσιές στο κεφάλι, στα πλευρά μου. Έχασα τις αισθήσεις», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αφού έφτασε με δυσκολία στο σπίτι του, διαπίστωσε ότι οι δράστες του είχαν αρπάξει μόνο τα χρήματά του και όχι τα υπόλοιπα πράγματα που είχε πάνω του.

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πομάκων, όπως λέει, υποψιάζεται ότι δεν πρόκειται για απλή ληστεία, «βλέποντας» πίσω από αυτή τους ανθρώπους του Ερντογάν.

Φτάνοντας στο σπίτι, διαπίστωσε ότι οι δράστες του είχαν πάρει μόνο τα χρήματά του και όχι τα υπόλοιπα πράγματα που είχε πάνω του. Για το λόγο αυτό, πιστεύει ότι ενδεχομένως να μην πρόκειται για μια απλή ληστεία.

«Υποψιάζομαι περισσότερο του ανθρώπους του Ερντογάν που είναι παντού εδώ στη Θράκη και λιγότερο ένα τυχαίο γεγονός» είπε.

«Ο Ερντογάν θέλει να αφομοιώσει τους Πομάκους και να τους κάνει τους αυριανούς γενίτσαρους», δήλωσε.

Ο κ. Αχμέτ υποστηρίζει ότι η οικογένειά του φοβάται να κυκλοφορήσει το βράδυ, καθώς εκτός από τον ξυλοδαρμό του, ο 6χρονος εγγονός του είχε βρει μία σφαίρα στο μπαλκόνι. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM