Tρείς συλλήψεις αλλοδαπών για την επίθεση και την ασέλγεια της 23χρονης μέσα στο ΑΠΘ

Tρείς συλλήψεις αλλοδαπών για την επίθεση και την ασέλγεια της 23χρονης μέσα στο ΑΠΘ Facebook Twitter
4

Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν από την Αστυνομία, κατηγορούμενοι ως δράστες της επίθεσης που κατήγγειλε ότι δέχθηκε 23χρονη, τα ξημερώματα της Κυριακής, σε χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η καταγγελία ανέφερε ότι τρεις άγνωστοι πλησίασαν την 23χρονη και τον 20χρονο φίλο της, κι αφού τους λήστεψαν με τη χρήση σωματικής βίας -αρπάζοντας 30 ευρώ και τα κινητά τους τηλέφωνα- στη συνέχεια προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εναντίον της κοπέλας.

Αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προσχώρησαν αρχικά σε προσαγωγές υπόπτων και από την εξέταση τους προέκυψε η εμπλοκή τριών εξ αυτών στο καταγγελλόμενο περιστατικό.

 'Αλλοι τέσσερις αλλοδαποί συνελήφθησαν στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας, καθώς, από κοινού με τους τρεις προαναφερόμενους, φέρεται ότι κατείχαν περί τα 2 κιλά χασίς, ποσότητα που εντοπίστηκε σε σπίτι, όπου πραγματοποιήθηκε αστυνομική έφοδος. 

 Από την Αστυνομία δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως οι υπηκοότητες των συλληφθέντων, φαίνεται όμως -ότι μεταξύ αυτών- είναι Σύροι και Αλγερινοί υπήκοοι.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Ελλάδα / Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Μπορεί να μην έχει διαπιστωθεί ακόμη ότι ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι προήλθε από κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι εντοπίστηκε λιπόθυμη έξω από κλαμπ, σε μια ηλικία που ο νόμος ρητά την προστατεύει, είναι από μόνο του καμπανάκι για μια κοινωνία που κοιτά αλλού
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ