Τον Μάρτιο τα εγκαίνια για το τέμενος στον Βοτανικό

Τον Μάρτιο τα εγκαίνια για το τέμενος στον Βοτανικό Facebook Twitter
0

Μέσα στον Μάρτιο θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του τεμένους της Αθήνας, στον Βοτανικό, σύμφωνα με τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου. 

Ο κ. Γαβρόγλου αναφέρθηκε στο θέμα σήμερα στη Βουλή, όπου βρέθηκε για τη συζήτηση νομοσχεδίου που αφορά συνέργειες ΑΕΙ και ΤΕΙ. 

Ενημέρωσε πως οι εργασίες στο τέμενος έχουν ολοκληρωθεί, ενώ υποστήριξε ότι υπήρξε συμφωνία με τα κόμματα αναφορικά με την χρηματοδότηση του τεμένους.

Επίσης, στην τροπολογία που αφορά το τέμενος, υπάρχει ρύθμιση για τον εξορθολογισμό των γραφείων των μουφτειών στη Θράκη, καθώς και τα θέματα επαγγελματικών σχέσεων των υπαλλήλων τους. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Βότση

Ελλάδα / Γιώργος Βότσης: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Γιώργο Βότση, στην πολιτική κηδεία που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης
THE LIFO TEAM