Θήβα: Αναγκαστική προσγείωση πυροσβεστικού αεροσκάφους

Θήβα: Αναγκαστική προσγείωση πυροσβεστικού αεροσκάφους Facebook Twitter
0

Αναγκαστική προσγείωση σε χωράφι πραγματοποίησε πριν από λίγο ένα νοικιασμένο πυροσβεστικό αεροσκάφος, νότια της Παραλίμνης, στην περιοχή Πλατανάκια στη Θήβα.

Ο χειριστής του Air Tractor είναι καλά στην υγεία του και ανέφερε ως λόγω της αναγκαστικής προσγείωσης βλάβη στον κινητήρα.

Το πυροσβεστικό αεροσκάφος επιχειρούσε στη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Πάνακτο Βοιωτίας.

Η φωτιά ξεκίνησε κοντά σε αποθηκευτικό χώρο με επικίνδυνα υλικά. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλη Βαθρακογιάννη, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα αντιμετωπιστεί.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 32 πυροσβέστες, με 11 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Από αέρος συνδράμουν ένα αεροσκάφος και δύο ελικόπτερα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χίος: Έρευνες για 32χρονο κρατούμενο που έπεσε από πλοίο

Ελλάδα / Χίος: Έρευνες για 32χρονο κρατούμενο που έπεσε από πλοίο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ο κρατούμενος, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης μεταναστών, κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στη Μυτιλήνη εξήλθε στο κατάστρωμα και έπεσε στη θάλασσα
LIFO NEWSROOM