Θεσσαλονίκη: Πανελλαδική διαμαρτυρία ένστολων με αφορμή τα εγκαίνια της 86ης ΔΕΘ

Πανελλαδική διαμαρτυρία ένστολων με αφορμή τα εγκαίνια της 86ης ΔΕΘ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ένστολη διαμαρτυρία πραγματοποιούν στην πλατεία Λευκού Πύργου εκπρόσωποι Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, ενόψει των αυριανών εγκαινίων της 86ης ΔΕΘ.

Ανάμεσα στα αιτήματά τους, όπως αναφέρουν, είναι η πλήρης συμμόρφωση της κυβέρνησης στις αποφάσεις του ΣτΕ για την επαναφορά των αποδοχών τους στα επίπεδα του 2012, η αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας τους, η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, η αποζημίωση της απλήρωτης υπερεργασίας κά.

Οι ένστολοι διαδηλωτές - αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί και στρατιωτικοί από διάφορες περιοχές της χώρας - αναμένεται να κινηθούν με πορεία και μέσω κεντρικών δρόμων της Θεσσαλονίκης προς το Διοικητήριο, όπου θα επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Πανελλαδική διαμαρτυρία ένστολων με αφορμή τα εγκαίνια της 86ης ΔΕΘ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
Πανελλαδική διαμαρτυρία ένστολων με αφορμή τα εγκαίνια της 86ης ΔΕΘ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Ελλάδα / Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Οι δήμοι που πλήττονται, όπως το Λουτράκι, οι Άγιοι Θεόδωροι και περιοχές της Πελοποννήσου, έχουν αποστείλει επιστολές διαμαρτυρίας στα αρμόδια υπουργεία
LIFO NEWSROOM
ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM