Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα σε ντελιβεράδες να μην δουλέψουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες

Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα σε ντελιβεράδες να μην δουλέψουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες Facebook Twitter
0

Η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων γνωστοποίησε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ότι σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων προέχει η ασφάλεια των εργαζομένων.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες μέρες μετά τον θάνατο ενός 27χρονου διανομέα, πατέρα δύο παιδιών, στα Χανιά, εν ώρα εργασίας.

Η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων αναφέρει πως ήταν ο ενδέκατος διανομέας που σκοτώθηκε κατά το περασμένο έτος.

«Συνάδελφοι από αύριο προβλέπονται ακραία καιρικά φαινόμενα! Σε περίπτωση χιονόπτωσης ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ και ενημερώνουμε ΑΜΕΣΑ την Επιτροπή! Προέχει η σωματική μας ακεραιότητα και ασφάλεια...», είναι το μήνυμα που συνόδευε την ανάρτηση με τίτλο «Ο ακήρυχτος πόλεμος στους διανομείς συνεχίζεται».

Η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων, στην αιχμηρή της ανακοίνωση που στρέφεται ενάντια στην εργοδοσία και την κυβέρνηση, καλεί τα μέλη της να επικοινωνούν τηλεφωνικά για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν από τις αντιδράσεις εργοδοτών. 

Παράλληλα καλεί τους διανομείς να οργανωθούν καθώς ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί «η ζοφερή πραγματικότητα είναι η συλλογική δράση, η αλληλεγγύη και ο αγώνας». 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Ελλάδα / Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στα χιόνια από κυνηγούς, λίγα χιλιόμετρα από εκεί που είχε βρεθεί και το εξάρτημα του ΙΧ που ταίριαζε στο μοντέλο του οχήματος του 45χρονου
THE LIFO TEAM