Θεσσαλονίκη: Επιχείρησε να κλέψει πορτοφόλι μέσα σε λεωφορείο - Το έσκασε από το παράθυρο

Θεσσαλονίκη- Επιβάτις Facebook Twitter
Φωτ.: GrTimes
0

Μία επιβάτις έγινε αντιληπτή την ώρα που επιχείρησε να κλέψει πορτοφόλι άλλου επιβάτη από λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, προσπάθησε να φύγει από το παράθυρο. 

Σύμφωνα με το GrTimes, μόλις η δράστις έγινε αντιληπτή, προσπάθησε να φύγει από το άνοιγμα ενός παραθύρου του λεωφορείου που δεν ήταν μεγαλύτερο από 30 εκατοστά. Ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα για να μην σημειωθεί τραυματισμός. 

Σύμφωνα με το βίντεο που έδωσε το τοπικό σάιτ στη δημοσιότητα, η γυναίκα εγκλωβίστηκε στο άνοιγμα του παραθύρου, ενώ ακούγονται και οι φωνές της, με την ίδια να κρέμεται η μισή έξω από το παράθυρο. Εν τέλει, μετά από λίγα λεπτά απομακρύνθηκε από το όχημα. 

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, οι επιβάτες επιχείρησαν να τη σταματήσουν και να την κρατήσουν μέσα στο λεωφορείο, όμως η γυναίκα χτυπιόταν και ούρλιαζε και κατάφερε να χωρέσει τελικά στο άνοιγμα του παραθύρου και να εγκαταλείψει το αστικό, τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Πίσω της άφησε τον σκούφο που φορούσε, ένα πακέτο τσιγάρα και δύο αναπτήρες.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, λίγο μετά τις 10.00πμ, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας σε λεωφορείο της γραμμής 3Κ και περίπου στο ύψος της οδού Μπότσαρη. 

Με πληροφορίες από GrTimes

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Ελλάδα / Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Για το νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, αξίζει να σημειωθεί ότι η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 39-40°C, στο ΣΚΑ (40.0°C), στο Ζεφύρι (39.9°C) και στη Σαλαμίνα (39.8°C)
LIFO NEWSROOM
Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

Ελλάδα / Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

«Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την ταυτότητα του παιδιού, την οικογένειά του, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξιχνίαση του περιστατικού, να επικοινωνήσει άμεσα»
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Ελλάδα / Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Μεγάλη η καταστροφή στον Αητό Τριφυλλίας, όπου επιχειρούν πάνω από 100 πυροσβέστες - Οι αρχές έχουν εκκενώσει προληπτικά οικισμούς στα Κύθηρα - Εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην Εύβοια
LIFO NEWSROOM