Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 80χρονο που σκότωσε την 87χρονη σύζυγό του

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 80χρονο που σκότωσε την 87χρονη σύζυγό του Facebook Twitter
φωτ.: Euroklinissi
0

Ο εισαγγελέας απήγγειλε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 80χρονο που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 87χρονη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη.

Η 87χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, στη Θεσσαλονίκη, ενώ δίπλα της βρέθηκε ο σύζυγός της, σε κωματώδη κατάσταση. Η γυναίκα έφερε τραύματα στην κοιλιά από μαχαίρι.

Ο ανιψιός του ζευγαριού τους εντόπισε στις 12:00 της Πέμπτης στο διαμέρισμά τους, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης και κάλεσε την αστυνομία. 

Ο ηλικιωμένος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης, καθώς μετά την πράξη του φέρεται να κατανάλωσε χάπια. Είχε βρεθεί σε λιπόθυμη κατάσταση δίπλα στη σορό της συζύγου του. Ο ίδιος, κατά πληροφορίες, αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως.

Όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις σε ανακριτή ώστε να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναυάγιο Πύλου: Την ποινική δίωξη του αρχηγού του Λιμενικού ζητάει η Εισαγγελία

Ελλάδα / Ναυάγιο Πύλου: Άσκηση ποινικής δίωξης κατά του νυν αρχηγού του Λιμενικού Σώματος και ανώτερων στελεχών της ηγεσίας του

Η ποινική δίωξη αφορά σε κακούργημα και αδικήματα, όπως η έκθεση κατά συρροή από παράλειψη με νομική υποχρέωση διάσωσης και κατάστασης προσώπων αβοήθητων
LIFO NEWSROOM
Στην iGEM Ioannina 2025 το χρυσό μετάλλιο του κορυφαίου παγκόσμιου διαγωνισμού συνθετικής βιολογίας

Ελλάδα / Χρυσό μετάλλιο σε Έλληνες φοιτητές που θέλουν να σώσουν τα πλατάνια

Η ομάδα iGEM Ioannina 2025 ξεχώρισε και διακρίθηκε για την καινοτόμο πρότασή συνθετικής βιολογίας που αφορά την αντιμετώπιση της εκτεταμένης νέκρωσης που απειλεί τα οικοσυστήματα της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM