Θεσσαλονίκη: Διανομέας μαχαίρωσε τον εργοδότη του - Μπροστά στους θαμώνες

Θεσσαλονίκη: Διανομέας μαχαίρωσε τον εργοδότη του - Μπροστά στους θαμώνες Facebook Twitter
0

Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι εναντίον ενός 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. 

Σύμφωνα με το thestival.gr, το περιστατικό συνέβη σε ψητοπωλείο στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, όταν λίγο μετά τις 19:00, ο 31χρονος διανομέας εισέβαλε στο κατάστημα μαζί με τέσσερις φίλους του και επιτέθηκε στον 45χρονο ιδιοκτήτη, χτυπώντας τον με μια καρέκλα.

Στη συνέχεια φέρεται να άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί, ενώ αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον 31χρονο να βγάζει μαχαίρι και να χτυπά τον 45χρονο στο στήθος τέσσερις φορές. Οι δράστες της επίθεσης άφησαν το θύμα αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή.

Θεσσαλονίκη: Διανομέας μαχαίρωσε τον εργοδότη του - Μπροστά στους θαμώνες Facebook Twitter

Το αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων και εργαζομένων του ταχυφαγείου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ιδιοκτήτη με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και νοσηλεύεται.

Θεσσαλονίκη: Διανομέας μαχαίρωσε τον εργοδότη του - Μπροστά στους θαμώνες Facebook Twitter

Από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι δύο εκ των πέντε δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος εργαζόταν στο κατάστημα μέχρι πριν από δύο εβδομάδες. Στο παρελθόν είχε εργαστεί στο ταχυφαγείο και ένας ακόμη από τους δράστες, ενώ και οι δυο έχουν απασχολήσει τις αρχές παλαιότερα για παρόμοια περιστατικά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM