Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση λόγω μεθυσμένου επιβάτη

Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση λόγω μεθυσμένου επιβάτη- Εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση εναντίον του Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης προχώρησε πιλότος διεθνούς πτήσης με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας επιβάτης φέρεται να προκάλεσε αναστάτωση στην πτήση, αφού είχε καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ.

Ο επιβάτης φέρεται να αγνόησε τις σχετικές υποδείξεις του προσωπικού του αεροσκάφους, που επιχείρησαν να τον συμμορφώσουν.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο κυβερνήτης αποφάσισε να προσγειώσει το αεροσκάφος στο πλησιέστερο αεροδρόμιο που ήταν αυτό της Θεσσαλονίκης.

Μετά την προσγείωση, ο επιβάτης συνελήφθη από αστυνομικούς του αεροδρομίου.

Όπως διαπιστώθηκε, είχε ταξιδέψει χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία, ενώ παράλληλα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση από τις ελληνικές δικαστικές αρχές.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέμης Σοφός: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο

Ελλάδα / Θέμης Σοφός: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο από τον Λύτρα

«Έχουμε φθάσει σε απύθμενα βάθη θράσους αν προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογητική βάση σε μια συμπεριφορά η οποία μάλλον είναι η μόνη που διαφοροποιεί το ανθρώπινο είδος από τα ζωώδη ένστικτα»
NEWSROOM