Θεσσαλονίκη: Άγνωστος χτύπησε γάτα δύο μηνών– Αποκολλήθηκε η γνάθος της

Θεσσαλονίκη: Άγνωστος χτύπησε γάτα δύο μηνών– Αποκολλήθηκε η γνάθος της Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Σε γάτα μόλις δύο μηνών φέρεται να επιτέθηκε άγνωστος προκαλώντας της αποκόλληση της γνάθου, με την τοπική κοινωνία αλλά και τις φιλοζωικές οργανώσεις να εκφράζουν την οργή τους.

Ειδικότερα, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Καλαμαριάς «Οι αόρατες γάτες» γνωστοποίησε μια καταγγελία που αφορά ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου και συγκεκριμένα μίας γάτας. Ένας άγνωστος φέρεται να κλώτσησε τη γάτα στην περιοχή της Καλαμαριάς με αποτέλεσμα να αποκολληθεί η γνάθος του μικρού ζώου, όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες.

Στην ανάρτησή της στα social media η ομάδα αναφέρει πως «πραγματικά έχουμε εξοργιστεί με τους υπανθρώπους που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Ακόμη ένας “λεβέντης” Καλαμαριώτης έβγαλε όλα του τα ψυχολογικά επάνω στο κορμάκι ενός μωρού 2 μηνών. Το κλώτσησε με μανία με αποτέλεσμα να αποκολληθεί η κάτω γνάθος του.»

Η ομάδα προσθέτει πως «το γατάκι φροντιζόταν από φιλόζωο συμπολίτη μας στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Καραμανλή, στον Άγιο Ιωάννη. Το μέρος βρίσκεται σχετικά κοντά με τα υπόλοιπα σημεία που έχουν βρεθεί γατάκια με σπασμένη γνάθο και έχουμε αναφέρει σε παλιότερα ποστ μας».

Στη συνέχεια η ομάδα προσθέτει: «παρακαλούμε θερμά, για οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη σας ενημερώστε μας. Έχουμε ήδη καταθέσει 2 μηνύσεις κατά αγνώστων και συνεχίζουμε να αναζητάμε πληροφορίες για τα κτήνη που κυκλοφορούν ανάμεσα μας». Κλείνοντας τονίζει: «Μην μένετε θεατές στο έγκλημα που συντελείται εις βάρος αθώων ζωών. Δυστυχώς ο δήμος μένει απαθής σε κάθε τέτοιο περιστατικό κακοποίησης. Βοηθήστε μας να εντοπίσουμε τους δράστες».

Θεσσαλονίκη: Άγνωστος χτύπησε γάτα δύο μηνών– Αποκολλήθηκε η γνάθος της Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές σε όλη ην Ελλάδα: Νύχτα μάχης με τα πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Ελλάδα / Φωτιές σε όλη την Ελλάδα: Πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Εκτός ελέγχου εξαιτίας και των ισχυρών ανέμων η φωτιά στον Αητό Μεσσηνίας - Μάχη με τον χρόνο στην Εύβοια - Διάσπαρτες εστίες χωρίς ανέμους στη Δροσοπηγή - Ζητήθηκε διεθνής βοήθεια
LIFO NEWSROOM
Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί, καίγονται γραμμές της ΔΕΗ

Ελλάδα / Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί

Το πύρινο μέτωπο που κινείται προς το Αφράτι παρουσιάζει μεγάλη ένταση και ταχύτητα εξάπλωσης - Τεράστιες φλόγες ξεπέρασαν ακόμα και αντιπυρικές ζώνες πλάτους 15 μέτρων σε παραποτάμιες περιοχές
LIFO NEWSROOM