Μυτιλήνη: Άνδρας περιέλουσε γάτα με οινόπνευμα

Μυτιλήνη: Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να έλουσε γάτα με οινόπνευμα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Συνελήφθη από τις αρχές στη Μυτιλήνη ένας άνδρας που κατηγορείται πως έλουσε γάτα με οινόπνευμα και στη συνέχεια θέλησε να την πετάξει στα σκουπίδια.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθη χθες στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης ένας άνδρας, μετά από καταγγελία πως περιέλουσε μικρή γάτα με εύφλεκτο υγρό (οινόπνευμα) και την έβαλε σε πλαστική σακούλα με σκοπό να την πετάξει σε κάδο απορριμμάτων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά στην κακοποίηση ζώων, ενώ του βεβαιώθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM