Θεοδωρίδου και Παπαευαγγέλου απαντούν σε γονείς για το παιδικό εμβόλιο– Πώς μπορείτε να υποβάλετε ερώτηση

Παιδί κλείνει τα μάτια του καθώς εμβολιάζεται Facebook Twitter
AP Photo/Ted S. Warren/αρχείου
0

Ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση διοργανώνει το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα γονέων σχετικά με τον εμβολιασμό παιδιών ηλικίας 5-11 ετών.

Με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών των παιδιών, οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απορίες τους επί του ζητήματος με την ομότιμη Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Βάνα Παπαευαγγέλου να απαντούν. Τα ερωτήματα θα μπορούν να υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους από σήμερα, Παρασκευή 10/12, ως και τη Δευτέρα 13/12, στη φόρμα.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, από το κανάλι του Υ.ΠΑΙ.Θ. στο YouTube και από το λογαριασμό του ΥΠΑΙΘ στο Facebook.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα οι διάλογοι του ρασοφόρου με την αρχηγό του κυκλώματος ναρκωτικών

Ελλάδα / Στη δημοσιότητα οι διάλογοι του ρασοφόρου με την αρχηγό του κυκλώματος ναρκωτικών

Ο 46χρονος ρασοφόρος, πρώην μοντέλο και γνωστός YouTuber, που δηλώνει «Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος των Παλαιοημερολογιτών» φέρεται να αποθήκευε και έκλεβε τα ναρκωτικά στον Ιερό Ναό
LIFO NEWSROOM