Το θέατρο «Τζένη Καρέζη» για τη διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου

Το θέατρο «Τζένη Καρέζη» για τη διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi.
0

Η διεύθυνση του Θεάτρου «Τζένη Καρέζη» δημοσίευσε ανακοίνωση σχετικά με το επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά».

Η διακοπή φέρεται να έγινε έπειτα από σατιρική αναφορά του Χριστόφορου Ζαραλίκου στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Την παράσταση διέκοψε η Σάσα Σταμάτη και δύο άνδρες, ενώ σε ανάρτησή του ο κωμικός έκανε λόγο για «μπράβους».

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media φαίνεται η Σάσα Σταμάτη και δύο άνδρες να ανεβαίνουν στη σκηνή, διακόπτοντας την παράσταση, ενώ η δημοσιογράφος διαμαρτύρονταν. Στη συνέχεια βρέθηκαν στη σκηνή και άνθρωποι του θεάτρου, κατά τα φαινόμενα, ενώ υπήρχαν αντιδράσεις και από το κοινό. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του θεάτρου:

Το θέατρο «Τζένη Καρέζη» με την πολυετή και συνεχή παρουσία του στην καλλιτεχνική ζωή του τόπου, έχει αποδείξει ότι στηρίζει απόλυτα τους συνεργάτες του και τους καλλιτέχνες που παρουσιάζουν το έργο τους, χωρίς φίμωτρα, λογοκρισία, περιορισμούς, ανελευθερίες και διπλωματικές τακτικές.

Η ιστορία του κόσμου δεν είναι τίποτα άλλο από την πρόοδο της συνείδησης της ελευθερίας, του λόγου, της έκφρασης, της αλήθειας.

Η αλήθεια είναι πάντα κρυμμένη. Πρέπει να ψάξουμε πολύ για να τη βρούμε και όταν τη βρούμε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε, γιατί αλλιώς σκοτώνει.

Δεν θα σταματήσουμε να στεκόμαστε πλάι σε όσους εκφράζονται ελεύθερα, δημιουργικά και αληθινά, υπηρετώντας κάθε μορφή τέχνης και ειδικά τη Σάτιρα.

«Η Τέχνη είναι μεγάλη. Θα πλησιάσουμε αυτήν και τους ανθρώπους της με ευλάβεια και σεβασμό. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ» όπως είπε ο Κάρολος Κουν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ