Θάσος: Η στιγμή του τραυματισμού της 5χρονης από άλογο σε παραλία

Θάσος: Η στιγμή που άλογα τρέχουν και τραυματίζουν 5χρονη σε παραλία Facebook Twitter
Φωτογραφία: Pexels
0

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι σε παραλία της Θάσου, όπου ένα 5χρονο κορίτσι τραυματίστηκε από άλογο που φέρεται να την ποδοπάτησε.

Το τρομακτικό ατύχημα έγινε στην παραλία Χρυσή Αμμουδιά ενώπιον πολλών λουόμενων. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και το σώμα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο κάποια στιγμή το μικρό άλογο, το οποίο δεν είχε αναβάτη, ούτε όμως και συνοδό που να το κρατάει, άρχισε να τρέχει αναστατωμένο.

Σύμφωνα με το kavalanews.gr, εκείνη τη στιγμή, αρχίζουν να κάνουν το ίδιο και τα μεγάλα άλογα, τα δύο στα οποία επέβαιναν τουρίστες και ένα τρίτο άλογο στο οποίο αναβάτης ήταν ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που νοικιάζει τα άλογα στους τουρίστες.

Τα άλογα ξεκίνησαν να τρέχουν ανεξέλεγκτα ανάμεσα στους λουόμενους που κάθονταν σε ξαπλώστρες ή ήταν όρθιοι. Ανάμεσα στον κόσμο και το μικρό κορίτσι που έπαιζε στην άμμο.

Ένα από τα άλογα την έριξε κάτω και πάτησε με το πόδι του το κεφάλι της 5χρονης ενώ τα υπόλοιπα άλογα πέρασαν από πάνω. Τη στιγμή που το παιδί πέφτει κάτω και ποδοπατείται από τα άλογα, ακούγονται ουρλιαχτά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη Βιολάντα: Ολοκληρώθηκε η νέα έρευνα της ΔΑΕΕ - Αναμένονται νέες καταθέσεις

Ελλάδα / Έκρηξη στη Βιολάντα: Ολοκληρώθηκε η νέα έρευνα της ΔΑΕΕ - Αναμένονται νέες καταθέσεις

Εντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσουν μηχανολόγοι, τοπογράφοι και υπεύθυνοι εταιρειών που είχαν ελέγξει ότι οι δεξαμενές και σωληνώσεις του εργοστασίου λειτουργούσαν σωστά
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΑΞΙΔΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ελλάδα / Το ελληνικό νησί που μπαίνει δυναμικά στη λίστα των Βρετανών ταξιδιωτών

Οι «χρυσαφί αμμουδιές, τα εντυπωσιακά αρχαία μνημεία και ο εξαιρετικός οίνος», είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν το νησί ολοένα και πιο ελκυστικό για τους Βρετανούς ταξιδιώτες
THE LIFO TEAM