Συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης ο υπεύθυνος της συναυλίας του Μάνου Τσάο, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια της συναυλίας.
Πρόκειται για έναν 57χρονο νόμιμο εκπρόσωπο μουσικών παραγωγών και εκδηλώσεων, ο οποίος, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, δεν μερίμνησε για τη λήψη μέτρων ελέγχου και ασφάλειας των θεατών.
Υπενθυμίζεται ότι την ώρα της συναυλίας ομάδα ατόμων συνεπλάκη με άλλη ομάδα για λόγους που διερευνώνται. Τα επεισόδια προκάλεσαν αναστάτωση και ανάγκασαν κάποιους θεατές να εγκαταλείψουν την εκδήλωση.
Από τις συμπλοκές τραυματίστηκε ένας 40χρονος άντρας, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ελλάδα /
Συνελήφθη ο υπεύθυνος της συναυλίας του Μάνου Τσάο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται καταγγελία εις βάρος γνωστού τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση
Tρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: 12 νεκροί, 29 τραυματίες και δύο συλλήψεις - Βίντεο από την επίθεση
Ηράκλειο: Πού στρέφονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο γιατρό - «Μου είπε πως δεν είναι καλά» λέει ο πατέρας του
«Απλώς για να πω ευχαριστώ»: Η Τέιλορ Σουίφτ μοίρασε 197 εκατ. δολάρια στο προσωπικό της περιοδείας της
Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Τι συμβολίζει η εβραϊκή γιορτή Χάνουκα