Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος Σπάρτης: Έπειτα από καταγγελίες για κακοποίηση ζώων στα κυνοκομεία

Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος Σπάρτης για τα κυνοκομεία στον Δήμο του Πέτρου Δούκα Facebook Twitter
Φωτ.: UNSPLASH
0

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές στη Σπάρτη, με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, μετά τις καταγγελίες για κακοποίηση ζώων στα δημοτικά κυνοκομεία. Mεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Σε δήλωσή του ο κ. Θεοδωρικάκος, αναφέρει ότι εκκινήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες έπειτα από καταγγελίες για βάναυση συμπεριφορά κατά των ζώων που βρίσκονταν στα δύο κυνοκομεία.

«Ο σεβασμός των αδέσποτων ζώων είναι αυτονόητη υποχρέωση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου, πόσο μάλλον των αρμοδίων αρχών και των υπευθύνων. Ο νόμος είναι νόμος και τηρείται από όλους», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.


Ολόκληρη η δήλωση Θεοδωρικάκου:

«Μετά από καταγγελίες για βάναυση συμπεριφορά κατά ζώων στα δύο δημοτικά κυνοκομεία της Σπάρτης διέταξα την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας. Έγιναν τρεις συλλήψεις. Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, πρώην αστυνομικός. Για το θέμα επικοινώνησε μαζί μου και ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, Γρηγόρης Δημητριάδης, που από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον. Ο σεβασμός των αδέσποτων ζώων είναι αυτονόητη υποχρέωση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου, πόσο μάλλον των αρμοδίων αρχών και των υπευθύνων. Ο νόμος είναι νόμος και τηρείται από όλους».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ