Συναγερμός στον Παρνασσό: Αγνοούνται 3 πεζοπόροι

Συναγερμός στον Παρνασσό: Αγνοούνται 3 πεζοπόροι Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΜΑΚ και στην πυροσβεστική υπηρεσία, για τρία άτομα που αγνοούνται από νωρίς το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού.

Οι τρεις φίλοι ανέβηκαν το πρωί για σκι στον Παρνασσό και για τη συνέχεια είχαν προγραμματίσει να κάνουν πεζοπορία. Όπως μεταδίδει το LamiaReport.gr, οι τρεις άνδρες δεν έχουν δώσει δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από τη 1μ.μ το μεσημέρι με αποτέλεσμα οι δικοί τους να ανησυχήσουν και να ενημερώσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες. 

Ήδη πυροσβέστες από το τμήμα Αμφίκλειας βρίσκονται στην περιοχή, ενώ πλησιάζει και ομάδα διάσωσης της 7ης ΕΜΑΚ που πήρε εντολή να μεταβεί στον Παρνασσό για να συμμετάσχει στις αναζητήσεις. Υπενθυμίζεται πως η τελευταία ημέρα λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού ήταν η προηγούμενη Κυριακή όπου, σύμφωνα με την ανακοίνωση, το χιόνι είχε διατηρηθεί παρά τις ασθενείς βροχές. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM