Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο Γιώργος Λιάγκας για το θέμα με το σπίτι Μπάλντοκ

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο Γιώργος Λιάγκας για το θέμα με το σπίτι Μπάλντοκ Facebook Twitter
0

Σε απολογία κάλεσε το Πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ τον Γιώργο Λιάγκα, μετά τον σάλο για το θέμα με το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ, που προβλήθηκε από την εκπομπή του.

Στην εκπομπή της Πέμπτης, την επομένη της είδησης του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας προέβαλλε ρεπορτάζ που αφορούσε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Αμέσως, στα social media προκλήθηκε σάλος, με δεκάδες χρήστες να ζητούν την καταδίκη του γεγονότος από την ΕΣΗΕΑ και τον ΑΝΤ1.

Από εκείνη τη στιγμή, τόσο στον τηλεοπτικό σταθμό όπου εργάζεται όσο και στην ΕΣΗΕΑ, δεκάδες πολίτες διαμαρτύρονταν είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email.

Ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας χθες στα social media και σήμερα το πρωί από την εκπομπή του απολογήθηκε για το γεγονός, ζητώντας συγγνώμη.

Το 2020 ο δημοσιογράφος είχε διαγραφεί προσωρινά από την ΕΣΗΕΑ, με αφορμή σχόλιά του για περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης στο ΑΠΘ.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM