Στο νοσοκομείο ο Τζώνυ Βαβούρας - Οι φωτογραφίες στο Facebook και το μήνυμα που έστειλε

Στο νοσοκομείο ο Τζώνυ Βαβούρας - Οι φωτογραφίες στο Facebook και το μήνυμα που έστειλε Facebook Twitter
0

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Τζώνυ Βαβούρας ύστερα από ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στην καρδιά.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του, εξηγώντας πως έκανε εισαγωγή στα επείγοντα και έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική. 

«Καλησπέρα από την Ευρωκλινική. Είχα χρόνια να περάσω, αλλά με την ευκαιρία μιας (ακόμα) ενόχλησης στην καρδιά εισήχθην στα επείγοντα δια τας αναγκαίας εξετάσεις και θα παραμείνω για ένα κάλο ξεσκόνισμα. Μην βιάζεστε. Λέω να μην την κάνω ακόμα» έγραψε αρχικά σε ανάρτησή του ο Τζώνυ Βαβούρας, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Λίγο αργότερα, προχώρησε σε δεύτερη ανάρτηση του, αναφέροντας ότι όλα πήγαν καλά και αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Πέμπτη.

«Την σκαπουλάραμε και αυτή τη φορά!!! Την βγάλαμε με αγγειοπλαστική, μπαλονάκι, ξεβούλωμα του παλιού στεντ και προσθήκη ενός ακόμα στην περισπωμένη (αρτηρία)... Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας... You made my day... Αύριο βγαίνω και ξεκινάει μια καινούργια μέρα!!!! Με αγάπη Vavourobocop!!!!», έγραψε στο νέο μήνυμά του. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Ελλάδα / Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια: τελικά, πόσο ρεύμα καταναλώνουν;

Πόσο ενεργοβόρα είναι τα γιορτινά λαμπάκια με τα οποία στολίζουμε τόσο το σπίτι μας όσο και τους εξωτερικούς του χώρους; Και πόσο θα μας κοστίσει, αν, για παράδειγμα, τα λαμπιόνια λειτουργούν για περίπου 10 ώρες;
NEWSROOM